HOME 4Arts & More | Θερινό Camp χορού και τέχνης για παιδιά ηλικίας από 7-13 ετών

9:52 π.μ. - Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024
09:07 π.μ. - Δευ, 01/52/2024
Image: HOME 4Arts & More | Θερινό Camp χορού και τέχνης για παιδιά ηλικίας από 7-13 ετών

Ο χώρος τέχνης HOME 4Arts & More ξεκινάει από φέτος θερινό Camp χορού και τέχνης για παιδιά ηλικίας από 7-13 ετών - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Ο χώρος τέχνης HOME 4Arts & More ξεκινάει από φέτος θερινό Camp χορού και τέχνης για παιδιά ηλικίας από 7-13 ετών.

Το HOME 4Arts & More λειτουργεί στην Ιεράπετρα περίπου έναν χρόνο και είναι παράρτημα της Εταιρείας Γενεαλογικών και Εραλδικών Μελετών Σύρου.

Η Εταιρεία Γενεαλογικών και Εραλδικών Μελετών Σύρου είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός με πολιτιστικό χαρακτήρα και κινείται στο χώρο της τέχνης και σε ένα ευρύ φάσμα της επιστήμης. Στόχος του οργανισμού είναι η δημιουργία τοπικών κέντρων πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης η πραγματοποίηση ημερίδων και φεστιβάλ με ποικίλες θεματικές. Το HOME 4Arts & More στην Ιεράπετρα αποτελεί μέρος αυτής της προσπάθειας. Η ιδέα του HOME 4Arts & More ξεκίνησε στην Ιεράπετρα με την επιστροφή και την μόνιμη εγκατάσταση της δασκάλας χορού και χορογράφου Νατάσας Αρέθα. Ο χώρος ιδρύθηκε με στόχο να φέρει σε επαφή το κοινό της πόλης με επαγγελματίες διαφορετικών τεχνών και επιστημών και να προσφέρει, σε μικρούς και μεγάλους, έναν χώρο εναλλακτικής ψυχαγωγίας, τέχνης, γνώσης και έκφρασης.

Ετσι, φέτος, με την συμβολή της Νατάσας Αρέθα και της συνεργάτιδάς της Αντωνίας Ζαγορίτη οργανώνουμε ένα θερινό camp για παιδιά ηλικίας 7-13 ετών με επίκεντρο την κίνηση, τον χορό, το παιχνίδι και την συνδημιουργία.

Τι μπορεί να κάνει ένα σώμα; Πώς συνδέεται η κίνηση με τον χορό; Γιατί όλοι κάπου κάπου χορεύουν; Πώς η χαρά γίνεται χορός; Πώς οι πολεμικές τέχνες, τα παιχνίδια, η γιόγκα και τα παραμύθια μπορούν να συνδεθούν;

SUMMER MOVING ART CAMP

Στο Home for Arts & More

Οι εγγραφές ξεκίνησαν…

1η περίοδος 15-19 Ιουλίου

2η περίοδος 22-26 Ιουλίου

Δύο εβδομάδες για τα παιδιά του δημοτικού, με παιχνίδι, τέχνες και χαλάρωση. Το SUMMER MOVING ART CAMP, σχεδιάστηκε για να προσφέρει στα παιδιά την δημιουργική διέξοδο που χρειάζονται μέσα στο καλοκαίρι. Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί από επαγγελματίες του χορού και της κίνησης με πολύχρονη εμπειρία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Χορό, μουσικοκινητικό παιχνίδι, πολεμικές τέχνες, yoga για παιδιά, ζωγραφική, κατασκευές, αυτοσχεδιασμούς, θεατρικό παιχνίδι, ασκήσεις εμπιστοσύνης και σύνδεσης με την ομάδα, ακροβατικά και κάθε μέρα μια καινούργια διαφορετική εμπειρία με πολλές… εκπλήξεις!

Σκοπός είναι να περάσουμε δυο εβδομάδες με κίνηση, μουσική, έμπνευση, δημιουργία, πολύ παιχνίδι αλλά και συγκέντρωση και χαλάρωση.

Μέσα απο το παιχνίδι, την κίνηση, τον ρυθμό και την δημιουργική έκφραση τα παιδιά θα γνωριστούν, θα συνδεθούν, θα εξερευνήσουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, θα ασκήσουν τη φαντασία τους, θα γίνουν ομάδα και πάνω απ' όλα θα διασκεδάσουν!

Πρόγραμμα δύο εβδομάδων

1η περίοδος 15-19 Ιουλίου

2η περίοδος 22-26 Ιουλίου

Ημερήσιο πρόγραμμα

Προσέλευση 8:30 - 9:30

Αποχώρηση 13:30 - 15:00

Θέσεις περιορισμένες

Έκπτωση 10% για εγγραφές μέχρι 30 Ιουνίου

Τρόποι επικοινωνίας

E-mail: fygeinadinaton@gmail.com

Τηλ: 6987745408

Facebook: HOME 4arts & more

hxonews