132 μαθητές διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Μαθηματικών στο Λασίθι

9:26 π.μ. - Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024
09:07 π.μ. - Τετ, 03/26/2024
Image: 132 μαθητές διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Μαθηματικών στο Λασίθι

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στην Ιεράπετρα στην κατάμεστη αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στην Ιεράπετρα στην κατάμεστη αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που διακρίθηκαν στο Νομό μας στους Πανελλήνιους διαγωνισμούς Μαθηματικών. Βραβεύτηκαν συνολικά 132 μαθητές από το νομό μας, 99 στην Πρωτοβάθμια και 33 στην Δευτεροβάθμια. Την εκδήλωση καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Μιχάλης Παπαδάκης, που τόνισε τη σημασία των διαγωνισμών και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η διδάκτορας Αντωνία Πλέρου , Σύμβουλος Εκπαίδευσης Μαθηματικών στις Π.Ε. Χανίων και Λασιθίου, με θέμα: «Εγκέφαλος και μάθηση».

Ήταν εξαιρετική ομιλία και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο. Στην διδάκτορα, Αντωνία Πλέρου δόθηκε ένα συμβολικό δώρο από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος. Παραβρέθηκαν επίσης γονείς και αρκετοί εκπαιδευτικοί. Στη φετινή εκδήλωση πρωτοτύπησε η Δημοτική Αρχή Ιεράπετρας και απένειμε έναν έπαινο σε κάθε διακριθέντα με τη σφραγίδα του Δήμου.

Τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν στην απονομή : Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιεράπετρας Ανδρέας Σκουλούδης, Γιώργος Κουγιουμουτζάκης , Φωτεινή Περακάκη , η Γ.Γραμματέας του Δήμου Μαρία Φραντζεσκάκη, ο πρώην Νομάρχης και Δήμαρχος Σήφης Αναστασάκης ,η Αντιδήμαρχος Οροπεδίου Ελευθερία Κρασανάκη, η πρώην Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας Μαρία Ρουμελιωτάκη, ο πρώην Πρόεδρος του Παραρτήματος και πρώην Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Γιάννης Σταμέλος, ο εκπρόσωπος των Φροντιστών Εκπαιδευτικών Ελλάδας και Πρόεδρος Φροντιστών Εκπαιδευτικών Ν.Λασιθίου Γιάννης Γερογιαννάκης , ο πρώην Λυκειάρχης Χρήστος Μιχαήλ, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου Σητείας Κατερίνα Τσούκη , ο Αντιπρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας Κων/νος Χειλάς , ο Δ/ντής 3ου Γυμνασίου Βαλάντης Ψαρουδάκης, ο Υποδιευθυντής του 2ου Λυκείου Γιώργος Βουλόγκας, ο επί σειρά ετών μέλος της Δ.Ε. του Παραρτήματος Δημήτρης Κωστίνος , η Δ/ντρια του 4ου Δημοτικού Εμμανουέλλα Δασκαλάκη, ο αιδεσιμολογιώτατος π Αθανάσιος Ταρλαντέζος και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος .

Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις καταφέρνουμε και κάνουμε εδώ και 32 χρόνια ένα θετικό άνοιγμα στην κοινωνία και συγχρόνως δίνουμε κίνητρα στους μαθητές , ώστε να έχουμε περισσότερες συμμετοχές και διακρίσεις.

Ευχαριστούμε θερμά το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο , το Δήμαρχο Μανώλη Φραγκούλη για τη συνδιοργάνωση με την παραχώρηση της αίθουσας και την ζεστή φιλοξενία, , την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ανδρουλάκη, τους χορηγούς ,τη συντοπίτισσα ομιλήτρια διδάκτορα Αντωνία Πλέρου , τους εκπαιδευτικούς , τους γονείς και τα παιδιά ,που μας τίμησαν ο καθένας ξεχωριστά με τον τρόπο του.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης :

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΕΡΑΠΥΤΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

EUROBANK

ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ»

ΤΟΕΒ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ¨«ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ»

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΝ»

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΟΡΟΣΗΜΟ»

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΠΡΟΤΥΠΟ»

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ “SEAROCCO”

Ο Συντονιστής

Χαράλαμπος Κανάκης

Για τη Δ.Ε. του Παραρτήματος

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Παπαδάκης

Ο Γραμματέας

Δημήτρης Κοντοπόδης