Η πρώτη Γενική Συνέλευση της παράταξης «Δήμος Ιεράπετρας -Προοπτική για το Μέλλον»

3:46 μ.μ. - Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024
03:10 μ.μ. - Δευ, 21/46/2024
Image: Η πρώτη Γενική Συνέλευση της παράταξης  «Δήμος Ιεράπετρας -Προοπτική για το Μέλλον»

Οι προτεραιότητες της παράταξης :

Η πρώτη Γενική Συνέλευση της παράταξης μας «Δήμος Ιεράπετρας -Προοπτική για το Μέλλον» , πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην Ιεράπετρα, όπως ακριβώς είχαμε προετοιμάσει κατά την συνεδρίαση  των εκλεγμένων μελών της παράταξής μας στο δημοτικό σχολείο στους Μύθους Ιεράπετρας στις 7 Σεπτεμβρίου 2024.

hxonews

Ενημερώθηκαν οι φίλοι και τα μέλη μας, κατά την διαδικασία απολογισμού πρώτου έτους, για επιμέρους ζητήματα που αναδείχθηκαν από την ίδρυση της παράταξης μας (28/06/2023) μέχρι και σήμερα. Τοποθετήθηκαν αρκετά μέλη μας πάνω σ αυτή την ετήσια χρονικά διαδρομή μας και δόθηκαν οι απαραίτητες ερμηνείες για τα πεπραγμένα ως τώρα. 

Αποφασίσαμε 

1) να ορίσουμε εκπρόσωπο- υπεύθυνο τύπου για την κοινοποίηση δράσεων, δελτίων τύπου κλπ στα ΜΜΕ και τα social media 

2)να συνεδριάζουμε σε τριμηνιαία βάση 

3)να ασκηθεί περισσότερη πίεση προς την Δημοτική αρχή για την επίλυση χρόνιων θεμάτων των κοινοτήτων  (αγροτική οδοποιία, αρδευτικά δίκτυα, καθαριότητα, εκπαίδευση, κλπ ). 4) την ενεργοποίηση των ομάδων εργασίας της παράταξης 

5)να εισηγηθούμε την έναρξη διαδικασίας ορισμού συνηγόρου του πολίτη από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας6) Να ορίσουμε και να ανακοινώσουμε υπεύθυνους ανά τομέα λειτουργίας του Δήμου.

hxonews

  Ευχαριστώ όλες κ όλους που με την παρουσία σας και τα μηνύματα που αποστείλατε όσοι αδυνατούσατε να παρευρεθείτε , δίνουμε ένα ισχυρό μήνυμα στους συνδημότες μας, ότι ήμασταν εξ αρχής και θα συνεχίσουμε να το δείχνουμε, μια δυναμική ενεργή τεκμηριωμένη στα θέματα του τόπου και διεκδικητική ομάδα ανθρώπων με αγάπη και θέληση για προσφορά στον τόπο μας που δεν μας επιτρέπουν οι συνθήκες να αδρανούμε και να εφησυχάζουμε μπροστά σε προβλήματα και δυσκολίες που ζητάνε από χθες την λύση τους. 

«Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το Μέλλον»

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 21/10/2024

Ο επικεφαλής   Γουλιδάκης Ιωάννης

hxonews