Χατζημαρκάκη: Ακόμα μια φορά που μας κατηγορείτε για κάτι που ψηφίσατε - Απάντηση σε Πανταζή

12:43 μ.μ. - Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021
12:10 μ.μ. - Πέμ, 14/43/2021
Image: Χατζημαρκάκη: Ακόμα μια φορά που μας κατηγορείτε για κάτι που ψηφίσατε - Απάντηση σε Πανταζή

Τι απαντά η αντιδήμαρχος Ιεράπετρας Χρύσα Χατζημαρκάκη στον επικεφαλής της παράταξης "Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα", Αργύρη Πανταζή

Από τα όσα επιλέγετε κ. Πανταζή να δημοσιεύσετε εσείς και η παράταξή σας γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι πέρα από το ότι αδυνατείτε να κατανοήσετε τις βασικές ανάγκες και λειτουργίες των υπηρεσιών, δε ξέρετε και τι ψηφίζετε.

Σας θυμίζω λοιπόν ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Οκτωβρίου 2021 ψηφίσατε ένα “Δικαστικό Συμβιβασμό” (αρ. απόφασης 137), πράγμα που πρακτικά σημαίνει, ότι συντάσσεται ένα Πρακτικό το οποίο επικυρώνεται από το Δικαστή και ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ η Δίκη.

Ουσιαστικά, συμβιβαζόμαστε και πληρώνουμε δαπάνες που αποδεδειγμένα με βάση εισηγήσεις της Υπηρεσίας αλλά και αποφάσεις Προέδρων έχουν πραγματοποιηθεί για να εξυπηρετήσουν έκτακτες και κατεπείγουσες ανάγκες.

Το Υπουργείο εσωτερικών αναγνωρίζοντας το “κενό” νόμου για την κάλυψη τέτοιων αναγκών επιχορηγεί τους Δήμους.

Ο Δημότης ΔΕΝ επιβαρύνεται.

Κερδίσαμε και διατηρούμε άριστες σχέσεις συνεργασίας με τους πολυάριθμους προμηθευτές και συνεργάτες μας.

Λυπάμαι πραγματικά για το πόσο χαμηλά επιλέγετε να πέφτετε κάθε φορά και επινοώντας ασταθείς λόγους να μας διαβάλλετε, ελαφρά τη καρδία, επαγγελματικά αλλά και ηθικά.

Κ. Πανταζή δε θα αφήσουμε τις δεξαμενές μας χωρίς νερό και το βιολογικό μας να ξεχειλίζει όσο και αν θα εξυπηρετούσε κάποιους.

Τα παρασκήνια και οι “σκοτεινές διαδρομές” αφορούν μόνο εσάς και τον τρόπο που κινείστε και ενεργείτε.

Η αντιδήμαρχος

Χρυσούλα Χατζημαρκάκη