VICTORIA CINEMAS | Τι θα δούμε στην μεγάλη οθόνη μέχρι τις 25.10

12:28 μ.μ. - Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023
12:10 μ.μ. - Τετ, 18/28/2023
Image: VICTORIA CINEMAS | Τι θα δούμε στην μεγάλη οθόνη μέχρι τις 25.10

Δείτε εδώ το πρόγραμμα προβολών

Επικίνδυνη αποστολή: θανάσιμη εκδίκηση PART 1 

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 20/10 και Σάββατο 21/10 στις 21:30 

Σκηνοθεσία: Christopher McQuarrie

Ηθοποιοί: Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson

Διάρκεια: 165 λεπτά

Στην ταινία "Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο", o Ethan Hunt (Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο,καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan αναγκάζεται να θέσει την επιτυχία της αποστολής πάνω από όλους και όλα, ακόμα και από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά.

Trailer: https://youtu.be/tik8Qm7kFIs 

AFTER 5: ΟΛΑ ΜΕΤΑ

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 20/10 έως Κυριακή 22/10 στις 19:30

Σκηνοθεσία: Castille Landon

Ηθοποιοί: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Louise Lombard, Mimi Keene, Stephen Moyer, Benjamin Mascolo, Jessica Webber

Διάρκεια:  93 λεπτά

Η πέμπτη και τελευταία ταινία του franchise AFTER που αγκαλιάστηκε από το κοινό, βλέπει τη συναισθηματική κορύφωση του διαχρονικού ρομάντζου, του Χάρντιν και της Τέσα.

Για ένα ζευγάρι που τα έχει περάσει όλα, μένει μόνο ένα ερώτημα: τι γίνεται ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ;

Trailer: https://youtu.be/oLpPJdKK-XU 

Μυστήριο στη Βενετία - A Haunting in Venice

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 23/10 έως Τετάρτη 25/10 στις 19:30

Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh

Ηθοποιοί: Kenneth Branagh, Kelly Reilly, Jamie Dornan, Tina Fey, Camille Cottin, Kyle Allen, Riccardo Scamarcio, Jude Hill, Michelle Yeoh

Διάρκεια:  103 λεπτά

H ταινία διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.

Το μεταφυσικό θρίλερ βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Πάρτυ» (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι, με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Oscar® Kenneth Branagh στο ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.

Trailer: https://youtu.be/c_W4uNLx9gQ 

Ο INDIANA JONES ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 22/10 έως Τετάρτη 25/10 στις 21:30

Σκηνοθεσία: James Mangold

Ηθοποιοί: Toby Jones, John Rhys-Davies, Harrison Ford, Boyd Holbrook, Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Olivier Richters, Ethann Isidore, Antonio Banderas, Mads Mikkelsen

Διάρκεια: 154 λεπτά

Ο Harrison Ford επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού ήρωα αρχαιολόγου για την πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του εμβληματικού franchise – μία μεγάλη κινηματογραφική περιπέτεια γυρισμένη σε όλο τον κόσμο.

Trailer: https://youtu.be/fDlG06tEgnc 

ΛΕΪΝΤΙ ΜΠΑΓΚ & ΚΑΤ ΝΟΥΑΡ: ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 22/10 στις 17:15

Σκηνοθεσία: Jeremy Zag

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Χίλντα Ηλιοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Αλεξάνδρα Λέρτα, Τάνια Παλαιολόγου, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Μιχάλης Κοιλάκος, Δανάη Χριστοπούλου, Βασίλης Μήλιος, Ανδρέας Ευαγγελάτος

Διάρκεια: 102 λεπτά

Όταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ. Εντωμεταξύ, η Μαρινέτ είναι ερωτευμένη με τον Άντριεν, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Κατ Νουάρ χάρη στα μάγια του Μάστερ Φου. Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν ξέρει το άλτερ έγκο του άλλου, το δίδυμο συνεργάζεται για να αντιμετωπίσει τον νοσηρό Χοκ Μοθ, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Άντριεν. Θα μπορέσουν οι δυο τους να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά σχέδια του Χοκ Μοθ, αλλά και να βρουν την αληθινή αγάπη πίσω από τις μάσκες τους;

Trailer: https://youtu.be/o-JRQVE_Czw 

ΜΑΒΚΑ: ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 21/10 στις 17:15

Σκηνοθεσία: Oleg Malamuzh, Oleksandra Ruba

Διάρκεια:  99 λεπτά

Από αμνημονεύτων χρόνων, τα αχανή δάση της Ουκρανίας κρύβουν αμέτρητα μυστικά και ανεξιχνίαστα μυστήρια. Αποτελούν το σπίτι μυθικών πλασμάτων που κατοικούν ανάμεσα σε αρχαία δέντρα, φυλάσσοντας πιστά το ιερό τους βασίλειο.

Η Μάβκα είναι μια Ψυχή του Δάσους και η πρόσφατα επιλεγμένη Φύλακάς του. Η κύρια αποστολή της είναι να προστατεύσει το Δάσος και την ιερή Καρδιά του - την ίδια την Πηγή της Ζωής - από οποιαδήποτε επίθεση ή εισβολή, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Ο Λούκας είναι ένα γνήσιο χωριατόπαιδο, με μεγάλη αγάπη για τη μουσική που διοχετεύει το ταλέντο του στο ξύλινο φλάουτό του ενώ ονειρεύεται να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το πάθος. Και η μουσική του Λούκας δημιουργεί κάτι μοναδικό: η Μάβκα και ο Λούκας συναντιούνται και ερωτεύονται.

Από την αρχή, η σχέση τους αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά τα εμπόδια γίνονται ακόμη μεγαλύτερα όταν η φιλήδονη Κυλίνα καταφτάνει, ισχυριζόμενη ότι είναι κληρονόμος ενός παλιού πριονιστηρίου στην άκρη του Δάσους και υπόσχεται στους χωρικούς όλα τα πλούτη της βιομηχανικής προόδου που φέρνει από το εξωτερικό.

Αυτό δεν είναι παρά μια πρόφαση για να κρύψει τον πραγματικό της σκοπό: να αποκτήσει την Καρδιά του Δάσους (ευελπιστώντας εγωιστικά να μείνει για πάντα νέα και όμορφη) — που δεν είναι άλλη από την ίδια τη Μάβκα, η οποία είναι ήδη ευάλωτη λόγω των συναισθημάτων της για τον Λούκας. Για να φτάσει στη Μάβκα, η Κυλίνα κρατά τον Λούκας ως όπλο της και σκορπίζει θυμό και φόβο στις καρδιές των χωρικών.

Θα καταφέρει η Μάβκα να σώσει το δάσος; Θα μπορέσει η μουσική του Λούκας να κάνει θαύματα και να σώσει την αγάπη; Θα μπορέσουν οι δύο κόσμοι τους να ενωθούν ενάντια στο κακό;

Trailer: https://youtu.be/ZF0WmWpKSL4