«Τρέχει και δε φτάνει» το ΕΚΑΒ για χρήστες ουσιών

5:14 μ.μ. - Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017
05:10 μ.μ. - Τετ, 11/14/2017
Image: «Τρέχει και δε φτάνει» το ΕΚΑΒ για χρήστες ουσιών

Δύσκολο το έργο του ΕΚΑΒ σήμερα, με το τηλεφωνικό κέντρο να έχει πάρει «φωτιά», καθώς σε λιγότερο από τρεις ώρες κλήθηκε να εντοπίσει σε περιοχές του Ηρακλείου τέσσερα περιστατικά με χρήστες ουσιών

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, σοκαρισμένοι στη θέα των ατόμων που βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, διερχόμενοι ή και καταστηματάρχες περιοχών ειδοποίησαν σήμερα το μεσημέρι το ΕΚΑΒ, προκειμένου να δράσει άμεσα. Κάποια από τα άτομα αυτά μάλιστα ήταν πεσμένα στο έδαφος, καθώς φαίνεται πως δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους.
 
Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα συγκλονιστικό θέαμα για όσους βλέπουν ανθρώπους να μην έχουν την αίσθηση του χώρου και του χρόνου, γι' αυτό το λόγο και τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περιστατικά εντοπίστηκαν σε πάρκο κοντά στο Πανάνειο, στη Λεωφόρο Καλοκαιρινού από την πλευρά της Χανιώπορτας, αλλά και στο κέντρο της πόλης κοντά σε κατάστημα αλυσίδας fast food.
 
Κάποια από τα τέσσερα αυτά άτομα, οι διασώστες του ΕΚΑΒ τα έχουν παραλάβει, ωστόσο κάποιοι άλλοι στη θέα του ασθενοφόρου φαίνεται πως με κάποιον τρόπο… συνήλθαν και έγιναν «καπνός».
 
Πηγή: neakriti.gr