Παριστάνουν μέλη κόμματος για να αποσπάσουν χρήματα

7:37 μ.μ. - Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017
07:07 μ.μ. - Κυρ, 02/37/2017
Image: Παριστάνουν μέλη κόμματος για να αποσπάσουν χρήματα

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι Κρητικοί κυρίως στην Ανατολική Κρήτη καθώς άγνωστα άτομα παριστάνουν μέλη της ΝΔ προκειμένου έτσι να εξαπατήσουν τους ανυποψίαστους κατοίκους

 Για το θέμα έχει ενημερωθεί τόσο η Ελληνική Αστυνομία όσο και το ίδιο το κόμμα και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.
 
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τέτοιου είδους κρούσματα έχουν υπάρξει στην Ιεράπετρα, ευτυχώς όμως χωρίς να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Για το θέμα αυτό, ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι:
 
«Σε ότι αφορά στα περιορισμένου εύρους περιστατικά εξαπάτησης που έχουν λάβει χώρα στον Ν. Λασιθίου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιεράπετρας από φερόμενα ως μέλη της ΝΔ που ζητούν χρήματα και άλλα προσωπικά στοιχεία από πολίτες, επισημαίνεται ότι μετά από ενημέρωση της Διοίκησης του Κόμματος, έχει επιληφθεί η Ελληνική Αστυνομία. 
Τα τοπικά στελέχη του Κόμματός μας ήδη συνεργάζονται με το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής για τον εντοπισμό των δραστών».
 
Ανακοίνωση και από τη ΝΟΔΕ Λασιθίου:
 
Πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι, πολίτες του νομού Λασιθίου δέχονται τηλεφωνικές οχλήσεις από επιτήδειους, οι οποίοι εξ ονόματος της Νέας Δημοκρατίας ζητούν προσωπικά στοιχεία και χρηματικά ποσά.
Για την προστασία των πολιτών και για την διασφάλιση της αξιοπιστίας της παράταξης, ενημερώνουμε τους πολίτες του νομού Λασιθίου και τα μέλη του κόμματος, ότι ουδεμία οικονομική εξόρμηση γίνεται την περίοδο αυτή από την Νέα Δημοκρατία, πέραν της προμήθειας της κάρτας μέλους του κόμματος. Η διαδικασία αυτή είναι συγκεκριμένη, γίνεται από την Κεντρική Διοίκηση μετά από συνεννόηση με τα ενδιαφερόμενα μέλη και η κάρτα παραλαμβάνεται αποκλειστικά με αντικαταβολή, από συγκεκριμένη εταιρία ταχυμεταφορών(κούριερ).
Σε όσες περιπτώσεις εξαπάτησης υπέπεσαν στην αντίληψη μας έχει ήδη επιληφθεί η Ελληνική Αστυνομία. Παρακαλούμε τους πολίτες και τα μέλη μας που θα δεχτούν στο μέλλον παρόμοιες τηλεφωνικές προσπάθειες εξαπάτησης, να μας ενημερώνουν άμεσα για να προβαίνουμε στις νόμιμες ενέργειες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944758490.

Πηγή: ekriti.gr