«Μαϊμού» το κάλεσμα εθελοντών Ειδικών Δυνάμεων για να μεταβούν στα σύνορα

11:00 π.μ. - Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020
11:03 π.μ. - Τετ, 04/00/2020
Image: «Μαϊμού» το κάλεσμα εθελοντών Ειδικών Δυνάμεων για να μεταβούν στα σύνορα

Ερωτήματα για κάποιες αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Για το «κάλεσμα» εθελοντών Ειδικών Δυνάμεων ώστε να μεταβούν στα σύνορα για να ενισχύσουν τον στρατό για 10 ημέρες και τα ερωτήματα που εγείρονται από αναρτήσεις στο διαδίκτυο μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο Δημοσιογράφος κ. Μάριος Διονέλλης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, Σωματείο υπό τον τίτλο «Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης» καλεί εθελοντές ειδικών δυνάμεων να μεταβούν στα σύνορα για να ενισχύσουν τον στρατό για διάστημα 10 ημερών. Το μήνυμα μάλιστα αναμεταδίδεται από λογαριασμό στα social media που φέρει την ονομασία 1η ΜΟΙΡΑ Αλεξιπτωτιστών. Οι διαχειριστές του λογαριασμού αναλαμβάνουν και να απαντήσουν στα δεκάδες μηνύματα εθελοντών που σπεύδουν να καταταχθούν για την εκδρομή, ενώ υπάρχει και πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να στείλει τα στοιχεία του στη σελίδα, καθώς ο διοργανωτής (κάποιος απόστρατος 67 ετών) αδυνατεί να απαντήσει στο πλήθος των τηλεφωνημάτων που λαμβάνει.

Το γεγονός αυτό προκαλεί εύλογη απορία για το αν η συγκεκριμένη πρόσκληση αποτελεί και απόφαση της στρατιωτικής ιεραρχίας ή/και αν η όλη διοργάνωση είναι σε γνώση της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και ποια η θέση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για όλα αυτά, είπε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Διονέλλης.

Ακούστε εδώ αναλυτικά:

φωτογραφία αρχείου