Υγεία και αγροτικά θέματα στο επίκεντρο επαφών κλιμακίου ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στην Ιεράπετρα

11:25 π.μ. - Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023
11:02 π.μ. - Παρ, 17/25/2023
Image: Υγεία και αγροτικά θέματα στο επίκεντρο επαφών κλιμακίου  ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στην Ιεράπετρα

Ο γραμματέας του συντονιστικού Ιεράπετρας Γ. Μουλιανιτάκης στον Ηχώ 99,8 – Ομιλία στις 18:00 στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΡΟΝ

Kλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τους βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής Θανάση Πετρόπουλο & Αναπλ. Γραμματέα Νίκο Μπουνάκη και την Γραμματέα Τομέα Οργανωτικού Τασούλα Χατζηδάκη συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής και μέλη της Κ.Π.Ε., της νομαρχιακής και δημοτικής επιτροπής θα επισκεφτούν σήμερα το πρωί την Ιεράπετρα. Θα γίνουν συναντήσεις με αγροτικούς συνεταιρισμούς, αλλά και στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με Εργαζόμενους και Διοίκηση.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ολομέλεια για τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΡΟΝ, με θέμα: -Στο επίκεντρο ο αγρότης & ο καταναλωτής

Ο γραμματέας του συντονιστικού οργάνου Ιεράπετρας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Μουλιανιτάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι στο επίκεντρο των επαφών σήμερα θα είναι η υγεία και τα αγροτικά ζητήματα. Σχολίασε στη συνέχεια τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, σημείωσε τη διαχρονική σημασία που δίνει το ΠΑΣΟΚ στην δημόσια υγεία, αναφέρθηκε στο θέμα των υποκλοπών και στάθηκε στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Κάλεσε τέλος πολίτες και φορείς να παραβρεθούν στην συνάντηση σήμερα το απόγευμα προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.