Χανιά: Ο πατέρας στη φυλακή γιατί έδερνε τα παιδιά του!

10:46 π.μ. - Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017
10:10 π.μ. - Τρί, 03/46/2017
Image: Χανιά: Ο πατέρας στη φυλακή γιατί έδερνε τα παιδιά του!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας Χανιώτης κακοποιούσε τα δύο του παιδιά με αποτέλεσμα να πάει φυλακή

Ακόμα και οι έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας Χανίων έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν τα δύο αγόρια ηλικίας 16 και 17 ετών να περιγράφουν τα εφιαλτικά χρόνια που πέρασαν κοντά στον πατέρα τους ο οποίος για σήμαντη αφορμή χειροδικούσε σε βάρος τους και αυτό ήταν μία κατάσταση που κρατούσε από όταν ήταν μωρά!
 
Η μητέρα τους θύμα και αυτή κακοποίησης φοβόταν να αποκαλύψει το δράμα που ζούσαν η ίδια και οι δυο τους γιοί πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού,  με αποτέλεσμα να περνάνε τα χρόνια και η κατάσταση να γίνεται αφόρητη. Ένα συγκλονιστικό μήνυμα που έστειλε το ένα παιδί από το κινητό του πατέρα του σε έναν συμμαθητή του και σύμφωνα με πληροφορίες έγραφε πως «Προτιμώ να πεθάνω παρα να με σκοτώσει αυτός» ήταν αυτό που κινητοποίησε τις αρχές και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικτής αυτής υπόθεσης.
 
Ο 45χρονος Χανιώτης που είναι άνεργος συνελήφθη την Δευτερα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και προφυλακίστηκε ικαθώς οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ενδοοικογενειακή βία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.
 
Τωρα η μητέρα με τα δύο της παιδιά που βρίσκονται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους και να αφήσουν πίσω τον εφιάλτη που ζούσαν τα δύο αγόρια από τη μέρα που γεννήθηκαν.      
 
 
Ευτυχία Πενταράκη
Πηγή: Νέα Τηλεόραση