Το «Πάζλ της Αγάπης» για την ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού ξεκίνησε στην Ιεράπετρα

10:18 π.μ. - Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016
10:07 π.μ. - Δευ, 25/18/2016
Image: Το «Πάζλ της Αγάπης» για την ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού ξεκίνησε στην Ιεράπετρα

H επίσημη προσπάθεια για αγορά ”Κινητής Υγειονομικής Μονάδας Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας”

Υπό την πλήρη εποπτεία του ”ΕΚΑΒ” έχει ξεκινήσει από την εθελοντική ομάδα ‘’Ierapetra V2’’ με την συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, το Σάββατο 20 Αυγούστου στο Βουζουνεράκειο Στάδιο!
 
Αυτή θα είναι η πρώτη πολιτιστική εκδήλωση από σχεδόν 3 που θα χρειαστούν για να καλυφθεί το ποσό των 21.000 ευρώ που χρειάζεται για την αγορά του εξοπλισμού, το όχημα και την διαμόρφωση του!
 
Μάλιστα για να μεγιστοποιήσει το κέρδος και να καλύψει τα έξοδα της συναυλίας εισήγαγε έναν πρωτότυπο τρόπο συλλογής χορηγιών που φέρει το όνομα ‘’Το Πάζλ της Αγάπης’’!
 
Με αυτό τον τρόπο οι επιχειρηματίες της πόλης και όχι μόνο θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν χορηγία αξίας 50 ευρώ και να προμηθευτούν το δικό τους κομμάτι το οποίο θα κληθούν να τοποθετήσουν ως τιμώμενα πρόσωπα το Σάββατο 20 Αυγούστου στο Βουζουνεράκειο Στάδιο!
 
Η ομάδα μάλιστα θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες κ. Γιώργο Νεοφώτιστο και κ. Κώστα Φραγκιαδάκη, ιδιοκτήτες του ψητοπωλείου ‘’Special’’ οι οποίοι θέλοντας να παρακινήσουν ακόμη περισσότερους να συνταχθούν στην προσπάθεια αυτή ανέλαβαν την Χρυσή Χορηγία της εκδήλωσης και προσέφεραν το ποσό των 1000 ευρώ συγκινώντας εθελοντές και συμμετέχοντες!



Μάλιστα οι ίδιοι δήλωσαν : «Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά, που μας δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχουμε κι εμείς σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Ierapetra United. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή και καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σας ! Τέτοιες ενέργειες με σκοπό το καλό του τόπου μας και των συμπολιτών μας δεν γίνεται να μας αφήσουν αμέτοχους. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους συμπολίτες μας, που μας έχουν δείξει την αγάπη και εκτίμησή τους όλα αυτά τα χρόνια ύπαρξης του Ψητοπωλείου Special»!



Την δράση στηρίζουν και οι εξής φορείς : Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες – Γονέων & Φίλων Ιεράπετρας, Σύλλογος ‘’Στηρίζω’’, Σύλλογος ‘’Crete For Life’’, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ιεράπετρας & Σητείας ‘’Ο Ελεήμων’’, Εθελοντιακός Σύλλογος Ιεράπετρας, Σύλλογος Ατόμων με Νόσο Crown, ελκώδους κολίτιδας και Χρόνιων Νοσημάτων.
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς για την δράση στην επίσημη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook : www.facebook.com/IerapetraUnited