Το ευχαριστήριο του ΓΑΣ Ιεράπετρας για τα Βασαρμίδεια

10:16 π.μ. - Κυριακή, 8 Μαΐου 2016
10:05 π.μ. - Κυρ, 08/16/2016
Image: Το ευχαριστήριο του ΓΑΣ Ιεράπετρας για τα Βασαρμίδεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΑΡΜΙΔΕΙΑ 2016

Το Δ.Σ του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Ιεράπετρας και ο Πρόεδρος Μιχάλης Φιλανδαράκης ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση με την επωνυμία “ΒΑΣΑΡΜΙΔΕΙΑ 2016”, που έγινε προς τιμήν της Χρυσής αθλήτριας του στίβου Μαρίνας Βασαρμίδου για την πολύχρονη προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό και την συμβολή της στην ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού.



 
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου καθώς και την Περιφερειάρχη κ. Πετράκη Πελαγία που για δεύτερη συνεχή χρονιά στάθηκε αρωγός σε αυτήν μας την προσπάθεια αναφορικά με την υλοποίηση και την διεξαγωγή των αγώνων, η οποία χωρίς την ηθική και οικονομική συμβολή της η πραγματοποίηση της θα ήταν αδύνατη.
Ευχαριστούμε επίσης την ΑΜΚΕ Μετάβασις – Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και την συντονίστρια Κατσαβδάκη Χρυσούλα, για τη συμμετοχή των παιδιών στα “ΒΑΣΑΡΜΙΔΕΙΑ 2016”



 
Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά την εταιρία HERBALIFE NUTRITION (www.nutri-life.com.gr) καθώς και τον κ Χουλιέρη Νίκο, ο όποιος μαζί με την πολύτιμή βοήθεια των συνεργατών του έδωσαν άλλη ώθηση στην φετινή προσπάθεια μας.
Επιπρόσθετα εκτός από τους παραπάνω ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ιδιώτες χορηγούς που με την αμέριστη στήριξη τους συνέβαλλαν για να γίνει το έργο μας ακόμα ευκολότερο. Πρόκειται για το μεταφορικό γραφείο ΛΟΥΤΣΕΤΗ ΣΥΛΛΑ, (ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ) καθώς και το μεταφορικό γραφείο ΚΑΡΥΔΗ ΜΑΡΙΝΟΥ (ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ), ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή του γυμναστήριου ΄΄LAKIS GYM΄΄ του Λάκη Μαθιουδάκη, τα ΄΄ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΡΗΤΗΣ΄΄ του κ. Σαρικλάκη Νίκου, το κατάστημα ΄΄ΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ΄΄ και το κατάστημα ΄΄ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ΄΄. Eπιπλέον ιδιαίτερα σημαντική για την διεξαγωγή των αγώνων ήταν η βοήθεια των υποστηρικτών μας όπως το κατάστημα ΄΄ΒΕΤΕΡΑΝΟ΄΄ & ΄΄ΑΡΙΣΤΟΝ΄΄ του κ. Πάγκαλού, τα καταστήματα ΄΄AVANTAGE΄΄ & ΄΄SUGAR CUBE΄΄ του κ. Κουρίνου, το αρτοποιείο ΄΄ΣΩΜΑΡΑΚΗΣ΄΄, η εταιρία ΄΄ΑGRIS A.E΄΄ ο ραδιοφωνικός σταθμός της κ. Τσαγακράκη Μαρίας ΄΄ΗΧΩ 99,8΄΄, το ανθοπωλείο ΄΄ΧΕΙΜΩΝΑΝΘΟΣ΄΄ της κ. Καρχιμάκη Μαριάννας, ενώ ευχαριστούμε θερμά και την εταιρία Διακίνησις Κρήτης , η οποία προσέφερε τα ενεργειακά ποτά ΄΄HELL ENERGY DRINK΄΄ στους μεγάλους αθλητές. 
Επίσης ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Κριτών Στίβου καθώς και τον χειριστή του ηλεκτρονικού χρονομέτρου κ. Παπαδάκη Νίκολαο, για την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος των αγώνων.
Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τους Εθελοντές Διασώστες Εκτάκτων Αναγκών Κρήτης του τμήματος Ιεράπετρας, οι οποίοι πάντα πρόθυμοι στο κάλεσμα μας στάθηκαν ενεργά κοντά μας σε αυτή μας την προσπάθεια για δεύτερη φορά, όπως και στην περασμένη διοργάνωση.
Υπέροχη στάθηκε και η συμβολή του εκφωνητή των αγώνων Βαγγέλη Στούπη που παρουσίασε το πρόγραμμα και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες μικρών και μεγάλων αθλητών, ενώ καθοριστική για όλους μας ήταν και η βοήθεια του Γιάννη Δοξαστάκη ΄΄DOXASTAKIS΄΄ αναφορικά με την ηχητική κάλυψη στο χώρο του σταδίου.


 
Αξίζει να ευχαριστήσουμε επίσης την Κατερίνα Παναγούλια η οποία ανέλαβε την φωτογραφική κάλυψη των αγώνων και μας προσέφερε ένα υπέροχο υλικό, καθώς και τον Νίκο Δανδουλάκη για την βιντεοσκόπηση των αγώνων.
Θεωρούμε αναγκαίο να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και στους συναδέλφους προπονητές που απαρτίζουν τον Γ.Α.Σ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ τον Ασπραδάκη Νίκο, Φιλανδαράκη Νίκο, Ασπραδάκη Γιώργο, Μιχελάκη Κατερίνα, Χειλιώτη Ιουλία και Λιοντάκη Χριστίνα για την υπέροχη προσπάθεια τους σε όλους τους τομείς, καθώς και όλους τους αθλητικούς συλλόγους που παρευρέθηκαν στο Βουζουνεράκειο στάδιο και μας τίμησαν με την συμμέτοχή των μικρών και μεγάλων αθλητών τους.
Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς την Μαρίνα Βασαρμίδου που με τις τεράστιες επιτυχίες της τίμησε την Ιεράπετρα, το Λασίθι και ολόκληρη την Ελλάδα. Ήταν μεγάλη μας τιμή που βρέθηκε κοντά μας δίνοντας απλόχερα την αγάπη της σε όλους μας, πάντοτε με το ήθος που την διακατέχει. 
Στόχος μας είναι οι αγώνες “ΒΑΣΑΡΜΙΔΕΙΑ” να γίνουν θεσμός για την πόλη μας προσφέροντας τα μέγιστα στη νέα γενιά στον τομέα του κλασσικού αθλητισμού , συμβάλλοντας παράλληλα και στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού για την πόλη της Ιεράπετρας.




 
Συγχαρητήρια στους αθλητές και προπονητές για την προσπάθεια τους και ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές. 
Ραντεβού την νέα χρονιά στα “BAΣΑΡΜΙΔΕΙΑ 2017”!
Με θερμούς χαιρετισμούς, το Δ.Σ και ο Πρόεδρος 
Μιχαήλ Γ. Φιλανδαράκης