Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 19χρονου

1:38 μ.μ. - Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022
01:02 μ.μ. - Τετ, 02/38/2022
Image: Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 19χρονου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τρίτης

 Όπως ενημέρωσε μέσω των social media ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ένας νεαρός συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης.

Σύμφωνα με πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών, πρόκειται για 23χρονο, με αλβανική καταγωγή, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου. Δεν έχει έχει διευκρινιστεί ακόμη η συμμετοχή του στο συμβάν, αλλά φαίνεται να βρισκόταν στο σημείο.

Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα ωστόσο με κάποιες άλλες πληροφορίες, ο νεαρός παραδόθηκε στην αστυνομία, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, αφού νωρίτερα, είχε δώσει τα στοιχεία του στις αρχές εμπλεκόμενος στη δολοφονική επίθεση που είχε προσαχθεί.

«Eπικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της», ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της.

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) February 2, 2022

thepressproject.gr