Συνάντηση Θραψανιώτη με τη νέα Διοίκηση της Πυροσβεστικής

2:25 μ.μ. - Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022
02:03 μ.μ. - Κυρ, 20/25/2022
Image: Συνάντηση Θραψανιώτη με τη νέα Διοίκηση της Πυροσβεστικής

Το θέμα της στέγασης των υπηρεσιών σε ιδιόκτητο κτίριο, που εδώ και καιρό γίνονται ενέργειες για να βρεθεί λύση ένα από τα θέματα συζήτησης.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λασιθίου επισκέφτηκε την Παρασκευή 18/3/2022 ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης για να συγχαρεί τον νέο Διοικητή στη Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου Κωνσταντίνο Γεροδήμου καθώς και τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Αγίου Νικολάου Κωνσταντίνο Χατζηδάκη.ωΣτη συνάντηση παραβρέθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Μαρία Βάρδα και Μαρία Καφετζάκη.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης συζήτησαν τα προβλήματα και τις ανάγκες της Πυροσβεστικής που υπάρχουν στο νομό, όπως το θέμα της στέγασης των υπηρεσιών σε ιδιόκτητο κτίριο, που εδώ και καιρό γίνονται ενέργειες για να βρεθεί λύση. Η ανάγκη αναβάθμισης του κλιμακίου της Σητείας που χρονίζει, η στέγαση των υπηρεσιών στο Οροπέδιο, καθώς και το θέμα της μονιμοποίησης όλων των πενταετών πυροσβεστών.

Ο Βουλευτής εξέφρασε από την μεριά του την αμέριστη στήριξη του στο έργο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς η προστασία της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και των περιουσιών των πολιτών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Ευχήθηκε στους δύο έμπειρους Διοικητές και γνώστες της περιοχής λόγω της μακράς θητείας τους στον Άγιο Νικόλαο, υγεία και μια χρονιά χωρίς φωτιές.