Ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης για τον μικρό Γιώργο με τη συμμετοχή πρωταθλητών της εθνικής του 2004

12:08 μ.μ. - Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017
12:06 μ.μ. - Κυρ, 04/08/2017
Image: Ποδοσφαιρικός  αγώνας αγάπης για τον μικρό Γιώργο με τη συμμετοχή πρωταθλητών της εθνικής του 2004

Ενωμένοι σαν μια γροθιά στηρίζουμε τον 5 χρονο Γιώργο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στο εξωτερικό

Ο  μικρός Γιώργος, δίνει μεγάλο αγώνα για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. Έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις όμως   χρειάζεται να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο του εξωτερικού. 
Σε μια προσπάθεια στήριξης του αγώνα που δίνει ο 5χρονος  για την υγεία του και της οικογένειά του σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης  θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης με τη συμμετοχή του  Πανελλήνιου  Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και καταξιωμένους παίκτες του ποδόσφαιρου  
 Αύριο  Παρασκευή στις 7 Απριλίου στις 20.00 διοργανώνεται εκδήλωση με τον τίτλο: "Τραγουδάμε για τον μικρό Γιώργο" στο Κέντρο εκδηλώσεων Αετός στην Ταρμαρο Σίσι Λασιθίου με Κρητικούς καταξιωμένους καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς 
 
 
 
Ο πρόεδρος της ΑΕ Νεάπολης κ. Κώστας Καστελλιανάκης μίλησε στον ΗΧΩ fm 99,8  για τις δράσεις αγάπης που θα γίνουν σε μια προσπάθεια να συμβάλλουν και να βοηθήσουν ώστε ο μικρός Γιώργος να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του. 
 
Η ανακοίνωση – κάλεσμα από την ανάρτηση της ΑΕ Νεάπολης :  
Η Αθλητική Ένωση Νεαπολης, ο Π.Σ.Α.Π. , με τους πολύτιμους Συνδιοργανωτές: 
Α Ο Βραχασίου, Αναπτυξιακός Σύλλογος Σισίου, Μορφωτικός Σύλλογος Μιλάτου, Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχασίου "Ο ΑΝΑΥΛΟΧΟΣ", Αγροτικός Συναιτερισμός Βραχασίου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σισίου, Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου "ΡΕΑ", Σύλλογος Γυναικών Μαλίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλίων, "Ξυνόχοντρος και Μουζουδιά", διοργανώνουν Ποδοσφαιρικό Αγώνα ΑΓΑΠΗΣ με την Αντιπροσωπευτική Ομάδα Π.Σ.Α.Π όπου συμμετέχουν μεγάλες παρουσίες ποδοσφαιριστών από την Εθνική Ελλάδος 2004, 
αλλά και άλλων που έχουν κοσμήσει το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Συναισθήματα δυνατά εκφράζονται όταν μαθαίνουμε οτι κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν εχουν το κυριότερο για να περάσουν καλά τούτη την περίοδο, κάτι που δεν εχει ουτε αριθμούς ούτε και χρηματική αξία, δεν είναι ούτε πλούτη ούτε και περίσσια πράγματα, είναι απλά η υγεία τους!
Πως μπορείς να μείνεις αμέτοχος όταν μαθαίνεις οτι κάποιος συνάνθρωπος σου, ιδιαιτέρως όταν πρόκειται για μικρό παιδί δεν έχει το κυριότερο...την ΥΓΕΙΑ του!
ΟΛΑ τα έσοδα του προγραμματισμένου αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Γιώργου για την αντιμετώπιση και την αποθεραπεία και της υγείας του! 
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ! ! !
 
Ανακοίνωση της Ο.Π.Σ.Α.Π.
 
Για σπουδαίο σκοπό θα παίξει την Πέμπτη 6 Απριλίου στο Στάδιο Νεάπολης ΄΄Π. Μελιδονιώτης ΄΄ στο Λασίθι της Κρήτης, αντιπροσωπευτική ομάδα του Π.Σ.Α.Π., στην οποία θα μετέχουν και ορισμένοι από τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004.
 
Ο αγώνας αγάπης, μεταξύ της ομάδας του Π.Σ.Α.Π. και της Μικτής ομάδας της Α.Ε. Νεάπολης και του Α.Ο. Βραχασίου, θα γίνει για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Γιώργου, ώστε να καλυφθεί μέρος από τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης, στην οποία θα πρέπει να υποβληθεί στην Γαλλία.
 
Ο προπονητής της ομάδας του Π.Σ.Α.Π. Χαράλαμπος Ζελενίτσας, επέλεξε για αυτό το παιχνίδι τους εξής 18 ποδοσφαιριστές :
 
Λεωνίδας Βόκολος, Δημήτρης Βολωνάκης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Μανώλης Δερμιτζάκης, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κιάσος, Σωτήρης Κυργιάκος, Απόστολος Λεκίδης, Πέτρος Μαρινάκης, Νίκος Μαχλάς, Αγγελος Μπασινάς, Νίκος Νιόπλιας, Κώστας Πούλιος, Ανδρέας Σκέντζος, Κώστας Φρατζέσκος, Κώστας Χανιωτάκης, Γιάννης Χατζηνικολάου.
 
Ολοι στο γήπεδο για τον μικρό Γιωργάκη !