Παναγιώτης – Ραφαήλ: Έφυγε για Βοστώνη – Συγκινεί το μήνυμα της οικογένειας

11:47 π.μ. - Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
11:11 π.μ. - Πέμ, 14/47/2019
Image: Παναγιώτης – Ραφαήλ: Έφυγε για Βοστώνη – Συγκινεί το μήνυμα της οικογένειας

Μετά την αλληλέγγυα κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων για να βοηθήσουν έμπρακτα τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ, εκείνος και η οικογένειά του αναχωρούν για το ταξίδι της «ελπίδας» στην Βοστώνη

Μετά την αλληλέγγυα κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων για να βοηθήσουν έμπρακτα τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ, εκείνος και η οικογένειά του αναχωρούν για το ταξίδι της «ελπίδας» στην Βοστώνη.
 
Οι γονείς του Παναγιώτη – Ραφαήλ κατά την αναχώρησή τους, αναρτώντας ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, επέλεξαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους ώστε ο Παναγιώτης – Ραφαήλ να μπορέσει να υλοποιήσει το γεμάτο ελπίδα ταξίδι του.
 
«Η μεγάλη μέρα έφτασε»
 
«Η μεγάλη μέρα έφτασε! Χάρη στην αστείρευτη αγάπη σας κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα! Δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε! Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά!
 
Ευχαριστούμε πολύ! Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα» έγραψαν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους.


 
Ο αγώνας του Παναγιώτη – Ραφαήλ
 
Μία από τις πιο σκληρές μάχες δίνει καθημερινά ο Παναγιώτης – Ραφαήλ, έχοντας τους γονείς του στο πλάι του, απέναντι στην σπάνια πάθηση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας.
 
Το μόλις 18 μηνών αγοράκι διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με το συγκεκριμένο νόσημα και έκτοτε προσπαθεί καθημερινά να την ξεπεράσει.
 
«Καταλάβαμε ότι ο γιος μας είχε κάποιο πρόβλημα όταν ήταν μόλις 2 μηνών, όταν άρχισε να χάνει τις κινήσεις από τα χεράκια και τα ποδαράκια του» έχουν αναφέρει παλαιότερα οι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.
 
«Μας είπαν ότι πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία. Χωρίς να γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται, γυρίσαμε στο σπίτι, διαβάσαμε και άνοιξε η γη και μας κατάπιε. Οι γιατροί δεν μας έδωσαν ελπίδες, μας μίλησαν για μία νόσο η οποία έχει προσδόκιμο ζωής το πολύ 2 χρόνια» είχαν αποκαλύψει παλαιότερα.
 
Μετά την μαζική ανταπόκριση στην έκκληση της οικογένειας, ο Παναγιώτης – Ραφαήλ ξεκινά σήμερα το μεγάλο του ταξίδι στην Βοστώνη.
 
in.gr