Ολοκλήρωση βελτιωτικών παρεμβάσεων στο 3ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

9:42 π.μ. - Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024
09:05 π.μ. - Πέμ, 16/42/2024
Image: Ολοκλήρωση βελτιωτικών παρεμβάσεων στο 3ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

"Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον φιλικό προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς", δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης

Με στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των σχολείων μας, σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον φιλικό προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης με αφορμή την ολοκλήρωση μιας σειράς βελτιωτικών παρεμβάσεων στο 3ο Νηπιαγωγείο.

hxonews

Οι εργασίες στο συγκεκριμένο σχολείο πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα και περιλάμβαναν, ξυλουργικές εργασίες ( συντήρηση και κατασκευή νέων), τοποθέτηση νέου δαπέδου, βάψιμο αιθουσών.

hxonews

«Ως Δημοτική Αρχή δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της εκπαίδευσης. Τα σχολεία είναι ζωντανοί οργανισμοί και η μέριμνά μας για την επίλυση όποιων προβλημάτων προκύπτουν στις κτιριακές υποδομές είναι καθημερινή και διαρκής, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των Σχολείων, τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τις υπηρεσίες του Δήμου μας. Στόχος μας, το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας, κατέληξε ο Δήμαρχος.

hxonews