Ο γραμματέας της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λασιθίου για την υπόθεση Παύλου Πολάκη

12:25 μ.μ. - Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023
12:03 μ.μ. - Τετ, 01/25/2023
Image: Ο γραμματέας της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λασιθίου για την υπόθεση Παύλου Πολάκη

Τί δήλωσε στον ΗΧΩ 99,8 ο Γιώργος Καλλιντέρης

Σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη να τίθεται εκτός ψηφοδελτίων μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο γραμματέας της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι κ. Γιώργος Καλλιντέρης αφού πρώτα εξέφρασε την θλίψη του για την τραγωδία που συνέβη στη Λάρισα με τη σύγκρουση τρένων και το χαμό τόσων ανθρώπων και δεκάδων άλλων τραυματιών.

Αναφορικά με την υπόθεση Πολάκη ο οποίος τέθηκε εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ και παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας μετά την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καλλιντέρης σχολίασε ότι η όλη υπόθεση τραυματίζει τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια περίοδο κρίσιμη, πριν τις εκλογές. Υπάρχει ομόφωνη απόφαση του εκτελεστικού γραφείου καθώς έγινε από όλους δεκτό ότι η συμπεριφορά του Π. Πολάκη δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι.

Στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε, οι υποψήφιοι βουλευτές δεν μπορούν με προσωπικές τους τοποθετήσεις και θέσεις να αλλοιώνουν τις θέσεις του κόμματος. Από τη στιγμή που επιθυμείς να είσαι υποψήφιος με ένα κόμμα, συμφωνείς με τις θέσεις και τις προτάσεις του. Η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εσωτερικά δεν είναι κάτι που μας ευχαριστεί, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα όπως τους πλειστηριασμούς και την προστασία της πρώτης κατοικίας, τα δάνεια και τα funds, τα προβλήματα στον χώρο της υγείας αλλά και στην καθημερινότητα του πολίτη.