Ο Θωμάς Χαριτάκης θα διεκδικήσει ξανά τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λασιθίου

10:43 π.μ. - Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024
10:10 π.μ. - Τετ, 23/43/2024
Image: Ο Θωμάς Χαριτάκης θα διεκδικήσει ξανά τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λασιθίου

Δύο συνδυασμοί, όπως δείχνουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα, θα διεκδικήσουν τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λασιθίου στις προσεχείς εκλογές

Ο νυν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι έχει ήδη συγκροτήσει το νέο συνδυασμό με τον οποίο θα κατέβει ως επικεφαλής για να διεκδικήσει για τρίτη, διαδοχική φορά τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

Ο κ. Χαριτάκης έχει εκλεγεί για δύο θητείες (2011 και 2017), οι πολιτικές όμως της πολιτείας απέναντι στον επιμελητηριακό θεσμό και διάφορες έκτακτες συγκυρίες (πανδημία covid, εθνικές/ αυτοδιοικητικές εκλογές κλπ), επιμήκυναν χρονικά τη διάρκεια της κάθε θητείας, με αποτέλεσμα αντί της οκταετίας, τελικά να παραμείνει στο τιμόνι του Επιμελητηρίου επί 13 χρόνια.

Η εμπειρία, η ενότητα, η ανανέωση, το πρόγραμμα και πάνω απ’ όλα η αποφασιστικότητα για νέα δράση απέναντι στις πολλές και ποικίλες προκλήσεις, που προβάλουν στο μέλλον για την επιχειρηματικότητα, είναι τα κίνητρα της απόφασης για το συνδυασμό, που θα καταθέσει ο κ. Χαριτάκης την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και λήγει η προθεσμία για τις υποψηφιότητες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές του Επιμελητηρίου θα διεξαχθούν στις 29, 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου σε Σητεία, Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο, αντίστοιχα.