Νομαρχιακή συνέλευση των μελών της Νέας Δημοκρατίας

8:17 μ.μ. - Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022
08:07 μ.μ. - Τετ, 13/17/2022
Image: Νομαρχιακή συνέλευση  των μελών της Νέας Δημοκρατίας

Παρουσία υπουργών

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών της Νέας Δημοκρατίας. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο στις έξι το απόγευμα.

Σε αυτήν θα συμμετέχουν στελέχη της κυβέρνησης συνοδευόμενα από τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Επικεφαλής θα είναι ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας. Μαζί του θα είναι επίσης ο Γ.Γ Πρωτοβάθμιας Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Γ.Γ. Μεταφορών κ. Ιωάννης Ξιφαράς. Θα τους συνοδεύουν οι βουλευτές κ. Δημήτρης Κούβελας, Μακάριος Λαζαρίδης και Ανδρέας Νικολακόπουλος. Οι εκλεκτοί ομιλητές θα παρουσιάσουν την πορεία υλοποίησης του κυβερνητικού μας προγράμματος, θα σχολιάσουν την σημερινή πολιτική πραγματικότητα και θα μας μιλήσουν για τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης.

Καλούμε τα μέλη της παράταξης να παρευρεθούν στην νομαρχιακή μας συνέλευση, να μεταφέρουμε τα μηνύματα της βάσης στους προσκεκλημένους μας και να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα, με ορόσημο και στόχο την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές και να γίνουν.

Δ.Ε.Ε.Π(ΠΡΩΗΝ ΝΟΔΕ) ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ