Μεγάλες ποσότητες νερού «κατεβάζει» ο Καλαμοκανιάς ποταμός στον Μακρύ Γιαλό

11:05 π.μ. - Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020
11:01 π.μ. - Παρ, 03/05/2020
Image: Μεγάλες ποσότητες νερού «κατεβάζει» ο Καλαμοκανιάς ποταμός στον Μακρύ Γιαλό

Ευχές για υγεία και μια παραγωγική χρονιά από τον αντιδήμαρχο στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού, Μανώλη Βρυγιωνάκη

Τις ευχές του για υγεία και μια χρονιά δημιουργική και παραγωγική μετέφερε μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα κ. Μανώλης Βρυγιωνάκης.

hxonews

Αναφέρθηκε στις μεγάλες ποσότητες νερού που κατεβάζει ο Καλαμοκανιάς ποταμός όπου χρειάστηκε να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση της ροής των νερών. Ωστόσο δεν έλειψαν κάποια προβλήματα σε παρακείμενα οικόπεδα και χωράφια που πλημμύρισαν από τα νερά. Είναι αλήθεια τόνισε ο κ. Βρυγιωνάκης ότι στους ορεινούς όγκους του Μακρύ Γιαλού έχουν πέσει πολλές ποσότητες βροχής. Πολύτιμης μεν αλλά δεν λείπουν και τα προβλήματα.

hxonews

Οι υπηρεσίες είναι σε ετοιμότητα να επέμβουν όπου χρειαστεί. Παράλληλα σε ότι αφορά στο οδικό δίκτυο παρατηρούνται μικρές κατολισθήσεις και απαιτείται η προσοχή των οδηγών ενώ τα μηχανήματα εργάζονται για να απομακρύνουν τις πέτρες από το οδόστρωμα. Οι δρόμοι προς τα χωριά της περιοχής είναι ανοιχτοί, τόνισε ανάμεσα σε άλλα ο κ. αντιδήμαρχος.

hxonews

Εν συνεχεία αναφέρθηκε σε έργα του Δήμου που είτε είναι σε εξέλιξη είτε είναι στις προτεραιότητες ή σε τροχιά υλοποίησης όπως είναι ο βιολογικός ή έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη.

hxonews

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Βρυγιωνάκη: