Μ. Ρουμελιωτάκη: Μόνο 4 απορριμματοφόρα στους δρόμους εάν δεν έρθει άμεσα το νέο προσωπικό

11:00 π.μ. - Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018
11:03 π.μ. - Τετ, 28/00/2018
Image: Μ. Ρουμελιωτάκη:  Μόνο 4 απορριμματοφόρα στους δρόμους εάν δεν έρθει άμεσα το νέο προσωπικό

Έκκληση της Αντιδημάρχου για έναν καθαρό Δήμο εν όψει και των εορτών

 
Η κα Ρουμελιωτάκη σε δηλώσεις της στον Ηχώ Fm 99,8 ανέφερε ότι αυτό το διάστημα λήγουν οι τρίμηνες συμβάσεις των συμβασιούχων και εάν μέχρι την Παρασκευή ή έστω τη Μ. Δευτέρα δεν έρθουν να αναλάβουν οι νέοι  μόνιμοι εργαζόμενοι που συμμετείχαν στον  πρόσφατο διαγωνισμό για την κάλυψη θέσεων ανταποδοτικών υπηρεσιών όπως έχει υποσχεθεί το υπουργείο εσωτερικών ,τότε η κατάσταση στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου θα είναι δύσκολη για αυτό έκανε έκκληση στους δημότες να βοηθήσουν ώστε η καθαριότητα στην πόλη και τα χωριά να διατηρηθεί σε ένα καλό επίπεδο.
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο συνέδριο που  θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο το διήμερο Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Μαρτίου με θέμα «Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων - Πορεία προς την Κυκλική Οικονομία», που διοργανώνει ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης.
 
Τέλος έκανε αναφορά στην πρόσφατη επίσκεψη του διευθυντή της Διεύθυνσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της αποκεντρωμένης διοίκησης κ. Ιωάννου στην Ιεράπετρα προκειμένου να μεταβεί  στη Χρυσή και να δει από κοντά την κατάσταση με τις αυθαίρετες κατασκευές και να προγραμματιστεί η διαδικασία κατεδάφισης τους. Οι  καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν το ταξίδι αυτό , ωστόσο ήταν μια καλή ευκαιρία για να γίνει μια συνάντηση του κ. Ιωάννου με τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη παρουσία και της ιδίας όπου τέθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με το νησί και χρειάζεται να επιλυθούν αλλά παράλληλα να γίνουν άμεσα  και οι διαδικασίες ώστε το νησί έγκαιρα να είναι έτοιμο να δεχτεί επισκέπτες.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κας Μαρίας Ρουμελιωτάκη: