Καθημερινά και αθόρυβα συνεχίζονται τα delivery των επιχειρηματιών της Ιεράπετρας στις φρεγάτες

11:01 π.μ. - Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020
11:08 π.μ. - Σάβ, 29/01/2020
Image: Καθημερινά και αθόρυβα συνεχίζονται τα  delivery των επιχειρηματιών της Ιεράπετρας στις φρεγάτες

Ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά !!

Κατανοώντας τη δύσκολη στα εθνικά θέματα περίοδο που διανύουμε και θέλοντας να βάλουν ένα λιθαράκι στην καλή ψυχολογία των στρατιωτών του πολεμικού ναυτικού  μας πάρα πολλοί επιχειρηματίες από την Ιεράπετρα έως τη Γρα Λυγιά  και το Μύρτος στέλνουν καθημερινά ,από τις 15 Αυγούστου τρόφιμα, λιχουδιές και κάθε λογής καλούδια στα ναυτάκια ,που έτυχε αυτή την δύσκολη περίοδο να υπηρετούν στις φρεγάτες του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Παρά  την δύσκολη οικονομικά εποχή  λόγω κορωνοιού , οι επιχειρηματίες της περιοχής μας δείχνουν το φιλόξενο πρόσωπο τους.

Ολόκληρη αποστολή στήνεται σχεδόν κάθε μέρα προκειμένου να φτάσουν τα τρόφιμα στις φρεγάτες του Π.Ν  που πλέουν ανοιχτά της Ιεράπετρας .

Τα ναυτάκια μας έχουν γευτεί λιχουδιές από τα Σπέσιαλ σουβλάκια του Γιώργου, τα φρεσκότατα παγωτά και γλυκά του Ταρτούφο, τις φρέσκιες πίτσες της πιτσαρίας family,  της λιχουδιές του Ματθαίου Mparpekioy. τις νοστιμότατες πίτσες από την Sicilliana ,τα ζαχαροπλαστεία ΚΟΡΟΝΑΤΟ, DELICATO και Κορνάρος  το εστιατόριο MAMAS.

Καφέ και αναψυκτικά από το G spot, την κρητική Αλόη  του Α. Παπαδοπετράκη ,καφέ από τον Μιχελαράκη, τους Μυρτιανούς επιχειρηματίες και τις κυρίες του Μύρτου που ετοίμασαν  σπιτικό φαγητό και αρκετούς άλλους φιλόξενους  και φιλότιμους συμπολίτες που περιμένουν τη σειρά τους προκειμένου να προσφέρουν ότι μπορούν με μεγάλη χαρά.

Τον συντονισμό  της  συγκινητικής αυτής προσφοράς έχει ο Σύλλογος Καφέ  Εστίασης της Ιεράπετρας

Ιδιαίτερη αναφορά όμως πρέπει να γίνει και στους "Ντελιβαράδες " στους ανθρώπους που μεταφέρουν με τα σκάφη τους όλα αυτά τα ωραία συναισθήματα στους ανθρώπους του πολεμικού μας Ναυτικού

Μπράβο Ιεράπετρα!!

Νέο βίντεο από την σημερινή αποστολή