Η νέα εικόνα του παραλιακού μετώπου της Γρα Λυγιάς

8:55 μ.μ. - Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
08:10 μ.μ. - Σάβ, 20/55/2018
Image: Η νέα εικόνα του παραλιακού μετώπου της Γρα Λυγιάς

Στη Γρα Λυγιά βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Στη Γρα Λυγιά βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ. Μάνο Λουτσέτη και κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη, τον ηλεκτρολόγο μηχανικό του Δήμου κ. Βαγγέλη Βαρδάκη και τον εργοδηγό του Δήμου κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη με αφορμή ένα σημαντικό έργο που ολοκληρώθηκε στην περιοχή από τις υπηρεσίες του Δήμου.
 
Στο παραλιακό μέτωπο της Γρα Λυγιάς τοποθετήθηκαν παγκάκια για πρώτη φορά καθώς και νέα φωτιστικά σώματα. Απομακρύνθηκαν, επίσης τα επικίνδυνα και κατεστραμμένα παραλιακά κάγκελα και τα κάγκελα του Δημοτικού σχολείου από τη μεριά της παραλίας όπου και τοποθετήθηκαν νέα. 
 
Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:
«Κάνοντας πράξη τις υποσχέσεις μας στους κατοίκους της Γρα Λυγιάς και της ευρύτερης περιοχής υλοποιήσαμε την πρώτη φάση ενός αναγκαίου έργου το οποίο αναδεικνύει μία από τις ωραιότερες παραλίες του Δήμου Ιεράπετρας.
 
Προχωράμε στη δεύτερη φάση του έργου το επόμενο χρονικό διάστημα για να αναβαθμίσουμε και το υπόλοιπο τμήμα του παραλιακού μετώπου της Γρα Λυγιάς. 
 
Παρ’ όλα αυτά δεν αρκούμαστε μόνο σε αυτά τα έργα για την περιοχή. Εντάσσουμε στις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις έργα ύψους 1.000.000€ ώστε να αποκτήσει η Γρα Λυγιά μία αναβαθμισμένη αστική εικόνα και να λυθούν χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους της».  

IMG-9455