Η «Toyland» στολίζει τα σχολεία του Λασιθίου

9:56 π.μ. - Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023
09:11 π.μ. - Πέμ, 23/56/2023
Image: Η «Toyland» στολίζει τα σχολεία του Λασιθίου

Με την ευχή τα σχολεία να γεμίσουν με πολλά χαμόγελα και γιορτινή διάθεση

Η εταιρική υπευθυνότητα και η ανταποδοτικότητα στην τοπική κοινωνία, αποτελούν βασικό κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της εταιρίας TOYLAND jumbo με έδρα την Ιεράπετρα.

hxonews

Με συνειδητή επιλογή της προσφοράς και της αλληλεγγύης , είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορέσαμε να συμβάλουμε στην χαρά και στην αισιοδοξία των μικρών παιδιών . Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων ημερών που πλησιάζουν, προσφέρθηκαν 140 κούτες με χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα διανεμηθούν και θα στολίσουν τις αίθουσες σε όλα τα σχολεία του νομού μας.

hxonews

Το φορτηγό έφτασε στο 2ο Δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου όπου ο Κος Γ. Ξένος εκπρόσωπος της πρωτοβάθμιάς εκπαίδευσης παρέλαβε 100 κούτες για τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία. Οι υπόλοιπες μεταφερθήκαν στην Π.Ε όπου τις παρέλαβαν ο διευθυντής της πρωτοβάθμιάς εκπαίδευσης Κος Μαμάκης και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κος Κατσαγλόκης για τα σχολεία της δευτεροβάθμιας. Οι διευθυντές της εκπαίδευσης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους ιδιόκτητες της εταιρίας Δατσέρη Νικόλαο και Γεωργίτση Βασιλική για την ευγενική χειρονομία.

hxonews

Η TOYLAND jumbo με έδρα την Ιεράπετρα ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες της, καθώς και τους εκπροσώπους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την για την συνεργασία τους . Η συμβολή τους ήταν πολύτιμη για να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια.

hxonews
hxonews