Ευχαριστήριο Μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας για τη μεγαλειώδη συμμετοχή των πολιτών στο Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο

3:27 μ.μ. - Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023
03:02 μ.μ. - Παρ, 03/27/2023
Image: Ευχαριστήριο Μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας για τη μεγαλειώδη συμμετοχή των πολιτών στο Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο

Το δελτίο τύπου

Πρωτοφανής για τα ιστορικά δεδομένα της πόλης της Ιεράπετρας η συμμετοχή των πολιτών στο χθεσινό παλλαϊκό συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, θέλοντας να ευχαριστήσει όλο αυτό τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και συστρατεύτηκε στον κοινό αγώνα διάσωσης του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας, δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι έδωσαν δυναμικά το «παρών» χθες στο Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Τους πολίτες από τη Σητεία, από τη Βιάννο και από άλλους δήμους της Κρήτης, τους εκπροσώπους της Εκκλησίας, την Περιφέρεια, τους Φορείς, τους Συλλόγους, τις Δημοτικές Παρατάξεις, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τα Σχολεία, τα Σώματα Ασφαλείας, όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση και στη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου αλλά κυρίως ευχαριστώ τον κάθε έναν πολίτη προσωπικά που σαν λαοθάλασσα πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση, ότι δε σταματάμε να διεκδικούμε μέχρι οι υποσχέσεις να γίνουν πράξεις.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαδήλωση στην Ιστορία της Ιεράπετρας και ελπίζω η μεγαλειώδης αυτή συγκέντρωση να κάνει τη Κυβέρνηση να κινηθεί τάχιστα προς την επίλυσή των προβλημάτων του Νοσοκομείου, διαφορετικά δε θα σταματήσουμε έως ότου τα δίκαια αιτήματά μας εισακουστούν.»