Επίσκεψη δημοτικών σχολείων στο 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

9:20 π.μ. - Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023
09:05 π.μ. - Παρ, 12/20/2023
Image: Επίσκεψη δημοτικών σχολείων στο 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

Oι επισκέψεις είχαν ενημερωτικό χαρακτήρα για να γνωρίσουν τους χώρους του σχολείου

Επίσκεψη στο 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας πραγματοποίησαν οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄τάξης των Δημοτικών σχολείων Νέας Ανατολής και 4ου Δημοτικού σχολείου Ιεράπετρας στις 9 και 10 Μαΐου αντίστοιχα.

Στην πλειοψηφία τους οι μαθητές αυτοί θα φοιτήσουν στο 2ο Γυμνάσιο την επόμενη σχολική χρονιά και οι επισκέψεις είχαν ενημερωτικό χαρακτήρα για να γνωρίσουν τους χώρους του σχολείου, τους μαθητές και τους καθηγητές .

Καλωσορίζοντας τους μικρούς μαθητές ο διευθυντής του σχολείου κ. Φιλοκτήτης Τζαράκης και οι υποδιευθυντές κ. Ασπραδάκης Γεώργιος και κ. Ζερβάκη Μαρία τούς επισήμαναν την διαφορετικότητα της φοίτησης στο Γυμνάσιο σε σχέση με αυτήν του Δημοτικού.

Στη συνέχεια έγινε μια γενική ενημέρωση για από την φιλόλογο κα. Λαγουδάκη Μαρία, τον καθηγητή Φυσικών επιστημών κ.Περαντωνάκη Ιωάννη, τον καθηγητή μαθηματικών κ. Μαραγκουδάκη Εμμανουήλ, την καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Βογιατζή Μαριλένα και την καθηγήτρια Τεχνολογίας κ. Καβαλάκη Μαίρη. Οι μαθητές επισκέφθηκαν αίθουσες διδασκαλίας, τμήματα ένταξης και εργαστήρια (πληροφορικής, φυσικής, τεχνολογίας).

Τέλος οι μαθητές περιηγήθηκαν στον προαύλιο χώρο, καθώς και στον χώρο του κυλικείου όπου τους προσφέρθηκαν εδέσματα και ροφήματα.

Καλωσορίζουμε τους μελλοντικούς μαθητές μας στο σχολείο μας και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και μια καλή και δημιουργική χρονιά στο νέο τους ξεκίνημα στο Γυμνάσιο

(2gym-ierap.las.sch.gr/?p=1334)

Επίσκεψη Δημοτικού Σχολείου Νέας Ανατολής

hxonews
hxonews

Επίσκεψη 4ου  Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας

hxonews
hxonews
hxonews