Ελένη Βλάσση :Ευχαριστώ όλους όσους προσήλθαν στις κάλπες και με τίμησαν με την ψήφο τους.

4:11 μ.μ. - Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023
04:05 μ.μ. - Τετ, 24/11/2023
Image: Ελένη Βλάσση :Ευχαριστώ όλους όσους προσήλθαν στις κάλπες και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Ο λαός με την ψήφο του μας καλεί, να επιταχύνουμε τις διαδικασίες για μια ισχυρή Ελλάδα και για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας μέσα από την καρδιά μου! Συνεχίζουμε μαζί!

Πάντα δίπλα σας  θα αγωνίζομαι όπως όλα αυτά τα χρόνια, κοιτώντας σας στα μάτια με ευθύνη, συνέπεια, τόλμη και αποτελεσματικότητα, για το Λασίθι που οραματιζόμαστε. Για ένα καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας. Προχωράμε συμπατριώτες όλοι μαζί για μια νέα σελίδα στο αύριο που μας αξίζει.

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι καταλυτικό. Αποδεικνύει, ότι η Νέα Δημοκρατία έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή. Οι ψηφοφόροι μας έστειλαν ισχυρό μήνυμα, να συνεχίσουμε την πορεία μας με πιο γρήγορους ρυθμούς στο δρόμο της προόδου και στον δρόμο των τολμηρών μεταρρυθμίσεων για καλύτερους μισθούς, για περισσότερες θέσεις εργασίας, για την δημόσια υγεία που μας αξίζει,  για μια κοινωνία με λιγότερες ανισότητες  και για μία Ελλάδα ισχυρή και ασφαλή σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον.

Χωρίς αμφιβολία η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία, το μήνυμα των πολιτών είναι σαφές, η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας με πιο τολμηρές αλλαγές ώστε να καλύψουμε γρήγορα το χαμένο έδαφος που μας χωρίζει ακόμα από την Ευρώπη.

Ο λαός με την ψήφο του μας καλεί,  να επιταχύνουμε τις διαδικασίες για μια ισχυρή Ελλάδα και για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Ελένη Βλάσση.