Έκλεισε ο 1ος κύκλος της Δίκοπης Ζωής με τον Νίκο Κυφωνίδη

1:09 μ.μ. - Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
01:07 μ.μ. - Πέμ, 02/09/2020
Image: Έκλεισε ο 1ος κύκλος της Δίκοπης Ζωής με τον Νίκο Κυφωνίδη

Ακούστε εδώ την τελευταία εκπομπή της σαιζόν με καλεσμένους την Μ. Κοτσιφάκη επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Ιεράπετρα και τον Κώστα Παπαδάκη, Δικηγόρο

Έκλεισε ένας κύκλος για την εκπομπή της Δίκοπης Ζωής. Εκτιμώ ότι σε γενικές γραμμές εκπληρώθηκε ο στόχος της που δεν ήταν άλλος από την πολιτική προσέγγιση γεγονότων που συνέβαιναν τοπικά ή και γενικότερα. Κάποιες στιγμές ίσως να υπήρξε μια αδυναμία στη «διαχείριση» των ειδήσεων . Δηλαδή να είναι άλλος ο σχεδιασμός της εκπομπής και αυτός να ανατρέπεται από τις τρέχουσες εξελίξεις.

Την περίοδο αυτή πολλές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας.

Το Σάββατο το μεσημέρι καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία η Αγωνιστική Κίνηση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των φυσικών πόρων.

Το Σάββατο το απόγευμα στην παραλιακή πλατεία (αποβάθρα) διοργανώνεται παρουσίαση του βιβλίου του δικηγόρου Κων/νου Παπαδάκη με τίτλο «Το άλλο άκρο στο εδώλιο: Δικαιοσύνη ή ατιμωρησία ξανά», από το Δίκτυο Αλληλεγγύης και Προώθησης κοινωνικής Οικονομίας «Ιστός». Ο Κος Παπαδάκης είναι δικηγόρος των Αιγύπτιων ψαράδων στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Το Σάββατο το βράδυ διοργανώνεται στην παραλιακή πλατεία συναυλία διαμαρτυρίας από την Επιτροπή Πολιτών ενάντια στις ανεμογεννήτριες της Επισκοπής .

Και την Κυριακή το απόγευμα διοργανώνεται από την ΚΟ Ιεράπετρας του ΚΚΕ πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις και επιπτώσεις του ενεργειακού σχεδιασμού του κεφαλαίου στην περιοχή μας – Η πρόταση του ΚΚΕ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, στις 7:00 μμ στο κτίριο «Μελίνα Μερκούρη» στον 1ο όροφο.

-

-

-