Δρομολογούνται νέα έργα στην κοινότητα Αγίου Ιωάννη

10:18 π.μ. - Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
10:05 π.μ. - Τετ, 27/18/2020
Image: Δρομολογούνται νέα έργα στην κοινότητα Αγίου Ιωάννη

Τις περιοχές Αγίου Ιωάννη, Φερμών και Κουτσουναρίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Τις περιοχές Αγίου Ιωάννη, Φερμών και Κουτσουναρίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Ιωάννη, κ. Εμμανουήλ Κυδωνάκη και την πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας κα. Μαρία Σακαδάκη, προκειμένου να πληροφορηθεί για την πορεία μιας σειράς εργασιών ύδρευσης, άρδευσης, καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού που υλοποιούνται στην κοινότητα και αναμένεται να επιλύσουν λειτουργικά προβλήματα της περιοχής.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Τα τελευταία χρόνια στην κοινότητα Αγίου Ιωάννη έχουν γίνει πολλά έργα που στηρίζουν την ανάπτυξη της περιοχής και την καθημερινότητα των κατοίκων.

Στα πλαίσια της συνάντησης που πραγματοποίησα στην περιοχή προσδιορίσαμε με τον πρόεδρο τις προτεραιότητες για τα έργα που υλοποιούνται και συζητήσαμε για νέα έργα που θα δρομολογηθούν όπως η κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης στα Φέρμα, η τοποθέτηση τμήματος αποχέτευσης στον Άγιο Ιωάννη, η κατασκευή αποχετευτικού αγωγού των ομβρίων μέσα στα Φέρμα κ.α.

Επιπλέον με αφορμή το έργο ηλεκτροφωτισμού που ξεκινάει στην περιοχή συζητήσαμε για την επέκταση του εν λόγω δικτύου ηλεκτροφωτισμού στο Κουτσουνάρι και στα Φέρμα.

Ευχαριστώ τον κ. Κυδωνάκη και την κα Σακαδάκη για το έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν καθημερινά για τις ανάγκες του τόπου τους».