Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού στο Εργατικό Κέντρο στον Άγιο Νικόλαο

2:08 μ.μ. - Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
02:10 μ.μ. - Δευ, 14/08/2019
Image: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού στο Εργατικό Κέντρο στον Άγιο Νικόλαο

Δωρεάν προληπτικό έλεγχο διοργανώνει από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης

Δωρεάν προληπτικό έλεγχο διοργανώνει από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, σύμφωνα με την anatolh.com, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού, στα πλαίσια εκστρατείας πρόληψης «ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ».
 
Η μονάδα του Κινητού Μαστογράφου της Περιφέρειας βρίσκεται από τις 9:15 το πρωί στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου στον Άγιο Νικόλαο, με τη διαδικασία να βρίσκεται σε εξέλιξη. Αντίστοιχα, στο ίδιο σημείο και από την ίδια ώρα, θα βρίσκεται η μονάδα και αύριο και μεθαύριο.
 
Προϋποθέσεις συμμετοχής:
 
– Ηλικίας 40-75 ετών.
 
– Κατά προτεραιότητα γυναίκες που έως τώρα δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε Μαστογραφικό έλεγχο όπως και οι ανασφάλιστες γυναίκες.
 
Αποκλείονται οι γυναίκες α) που έχουν κάνει ολική μαστεκτομή β) μαστεκτομή πριν την πάροδο δέκα ετών γ) Γυναίκες που έχουν ελεγχθεί με μαστογραφία σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους. Να μην έχουν ιστορικό  βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό.
 
Για ραντεβού καλέστε στο 28410-22364 κ. Ανθούλα Βερίγου από 10:00 π.μ. έως 14:00, τις καθημερινές.