Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκότωσε την σύζυγο, την κόρη και την πεθερά του

7:27 μ.μ. - Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
07:12 μ.μ. - Δευ, 18/27/2017
Image: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκότωσε την σύζυγο, την κόρη και την πεθερά του

Με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία ο αρχιφύλακας, το 1996 έφυγε από την Αστυνομική Διεύθυνση του Αερολιμένα Ελληνικού και τοποθετήθηκε στη φρουρά του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη

Η ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η τρομακτική είδηση ότι ένας αρχιφύλακας σκότωσε το ίδιο του το σπλάχνο, ένα τρίχρονο κοριτσάκι, δολοφόνησε τη γυναίκα του και την πεθερά του και μετά αυτοκτόνησε έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα για τον άνθρωπο που επί 21 χρόνια υπηρετούσε στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. 
 
Κι όμως. Μέχρι σήμερα που αυτοκτόνησε αφού προηγουμένως είχε προβεί στην αδιανόητη πράξη να δολοφονήσει την τρίχρονη κόρη του, τη σύζυγο και την πεθερά του, θεωρούνταν άνθρωπος χαμηλών τόνων και υπηρεσιακά άψογος αστυνομικός ο οποίος  λένε αστυνομικές πηγές ποτέ δεν είχε απασχολήσει, ποτέ δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. 
 
Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως πρόσφατα ο αρχιφύλακας είχε περάσει και από τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΛ.ΑΣ χωρίς να διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Ο 46χρονος, λένε οι συνάδελφοι του, δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό θέμα που να δικαιολογεί την πρωτοφανώς ακραία πράξη να αφαιρέσει τη ζωή της κόρης, της συζύγου και της πεθεράς του. 
 
Με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία ο αρχιφύλακας, το 1996 έφυγε από την Αστυνομική Διεύθυνση του Αερολιμένα Ελληνικού και τοποθετήθηκε στη φρουρά του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Πρόκειται για μια ειδική υπηρεσία της Βουλής και παρέμεινε σε αυτή τη θέση μέχρι και σήμερα το μεσημέρι. Τότε που κανένας δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που ώθησε τον 46χρονο να στρέψει το υπηρεσιακό του όπλο για να σκοτώσει τη σύζυγο, την πεθερά και το μόλις τριών ετών κοριτσάκι του και στη συνέχεια να δώσει τέλος στη ζωή του. 
 
 
Δείτε βίντεο:
Έγκλημα-Σοκ: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε 
 
 
Πηγή: protothema.gr