Από την Ιεράπετρα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου το θετικό κρούσμα κορωνοϊού

7:07 μ.μ. - Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020
07:07 μ.μ. - Τρί, 21/07/2020
Image: Από την Ιεράπετρα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου το θετικό κρούσμα κορωνοϊού

Πρόκειται για 38χρονη, η οποία είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Αλβανία

Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρθηκε, περίπου, στις 5 το απόγευμα της Τρίτης, από την Ιεράπετρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για μια 38χρονη Αλβανικής υπηκοότητας, η οποία εργάζεται ως εργάτρια γης στην Ιεράπετρα και η οποία ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή από την Αλβανία προς την Αθήνα.

Η 38χρονη υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το Σάββατο, η γυναίκα ταξίδεψε από την Αθήνα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, από όπου και την παρέλαβε ο σύζυγος της με το αυτοκίνητο και την μετέφερε στο σπίτι τους στην Ιεράπετρα.

Το Σάββατο, λοιπόν, αφότου η γυναίκα είχε φτάσει στην Ιεράπετρα, ενημερώθηκε πως διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό, ενώ της συνέστησαν να μείνει στο σπίτι της και εάν επιδεινωθούν τα συμπτώματά της, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σήμερα το πρωί η 38χρονη επικοινώνησε με το Νοσοκομείο Ιεράπετρας και τον ΕΟΔΥ και της συνέστησαν, εφόσον διαπιστωθούν σοβαρά συμπτώματα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το σπίτι της στη μονάδα κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, πράγμα το οποίο έγινε στις 16:57 νωρίς το απόγευμα.

Σημειώνεται, επίσης, πως σε καραντίνα τίθενται και τα 6 μέλη της οικογένειάς της, με τα οποία ήρθε σε επαφή, έως ότου διαπιστωθεί αν έχουν νοσήσει κι εκείνα.

Πηγή Νέα Κρήτη