Α. Ζερβός. Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας έπρεπε να ενημερωθεί καλύτερα πριν… «πυροβολήσει»

10:35 π.μ. - Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017
10:01 π.μ. - Δευ, 02/35/2017
Image: Α. Ζερβός. Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας έπρεπε να ενημερωθεί καλύτερα πριν… «πυροβολήσει»

Μέσω του ΗΧΩ απαντά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου στον Δήμαρχο Ιεράπετρας για το Μουσικό Γυμνάσιο

Τις θέσεις του για το Μουσικό Γυμνάσιο και τη χωροθέτησή του  καταθέτει μιλώντας στον ΗΧΩ ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός. Αφορμή για τη συζήτηση στάθηκαν οι δηλώσεις του Δημάρχου σε συνάντηση με τον υφυπουργό παιδείας κ. Ζουράρι  παρουσία των δυο Βουλευτών του νομού και τις μετέπειτα δηλώσεις  του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θ. Καλαντζάκη σε δελτίο τύπου. 
Ο κ. Ζερβός διευκρίνισε ότι επισκέφθηκε τον Υφυπουργό  προκειμένου να καταθέσει την πρόταση του Δήμου για το Μουσικό Γυμνάσιο. Οι Βουλευτές προσκλήθηκαν από τον Υφυπουργό και δεν πήραν θέση για τη χωροθέτηση του σχολείου.
Υποστήριξε  ότι δεν μπορεί ένα τέτοιο ειδικό  σχολείο με συγκεκριμένες απαιτήσεις να χωροθετηθεί στο Καβούσι, που κατά τα άλλα είναι ένα όμορφο χωριό  και θα ήταν προτιμότερο,  εάν  και εφόσον γίνει στην Ιεράπετρα , να φιλοξενηθεί σε άλλο σημείο .  
Ακόμη  ότι ήταν άστοχες οι δηλώσεις του κ. Καλανζτάκη και θα ήταν χρησιμότερο να είχαν μεταξύ τους μια επικοινωνία ώστε να διαλευκανθεί το θέμα. Καθένας διεκδικεί για τον τόπο του καλό είναι όμως να υπάρχει σωστή ενημέρωση και να μην γίνεται απομόνωση μιας λέξης ή μιας φράσης. Όσο για το επιχείρημα  του Δημάρχου Ιεράπετρας  ότι το ΤΕΙ του Αγίου Νικολάου βρίσκεται στα Λακώνια ο κ. Ζερβός σχολίασε ότι  ο Δήμος Αγίου Νικολάου  έχει αγοράσει μια έκταση  για να γίνει πανεπιστημιακός κάμπος  και  εκεί χτίστηκε  ειδικό κτίριο για τον σκοπό αυτό. 
 
 
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη του κ. Ζερβού