Α. Παπαδοπετράκης: Στηρίζω Καλαντζάκη για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε

12:18 π.μ. - Τρίτη, 16 Απριλίου 2019
12:04 π.μ. - Τρί, 16/18/2019
Image: Α. Παπαδοπετράκης: Στηρίζω Καλαντζάκη για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε

«Έχω πολλά ακόμη να προσφέρω στον τόπο μου»

 
Υποψήφιος με τον συνδυασμό Ιεράπετρα Νέα Πορεία με επικεφαλής τον Θ. Καλαντζάκη , κατεβαίνει ο κ. Ανδρέας Παπαδοπετράκης , νυν δημοτικός σύμβουλος ο οποίος έχει διατελέσει αντιδήμαρχος. Σε συνέντευξη του στον Ηχώ 99,8 υπεραμύνθηκε του έργου της δημοτικής αρχής η οποία όπως τόνισε μέσα από μεγάλη προσπάθεια, εν μέσω κρίσης κατάφερε να εξασφαλίσει έργα για τον δήμο, ύψους πάνω από 23  εκατομμύρια ευρώ .

Αναφέρθηκε σε δράσεις και παρεμβάσεις που προωθήθηκαν από τον δήμο και τις υπηρεσίες και με τη δική του συμβολή από τις θέσεις που κατείχε και τις αρμοδιότητες που είχε αναλάβει όπως την αναβάθμιση παροχής υπηρεσιών με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, τη βελτίωση της πιστοληπτικής ικανότητα στου δήμου και την αποκατάσταση της αξιοπιστίας του δήμου στις τράπεζες, βελτιώσεις στην διοίκηση και οργάνωση του δήμου, παρεμβάσεις στη διαχείριση των ανεπιτήρητων ζώων και των αδέσποτων κλπ.

Υπάρχουν όμως και έργα που θεωρεί ότι θα πρέπει να προωθηθούν όπως είναι η καλύτερη διαχείριση των νερών ώστε αυτό να μην χάνεται στη θάλασσα, η δημιουργία μαρίνας, η κατασκευή και λειτουργία ενός σύγχρονου μουσείου. Καταλήγοντας τόνισε ότι κατεβαίνει ξανά υποψήφιος θεωρώντας ότι έχει να προσφέρει στον τόπο, ενώ σχολιάζοντας την αποχώρηση αρκετών συμβούλων από την παράταξη είπε ότι καθένας έχει  το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του. 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Παπαδοπετράκη: