Θανατηφόρο τροχαίο στην Ιεράπετρα - Άνδρας νεκρός επί ώρες & δεν τον εντόπισε κανείς

5:17 μ.μ. - Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021
05:04 μ.μ. - Παρ, 02/17/2021
Image: Θανατηφόρο τροχαίο στην Ιεράπετρα - Άνδρας νεκρός επί ώρες & δεν τον εντόπισε κανείς

35χρονος επιχειρηματίας της Ιεράπετρας ο νεκρός μοτοσυκλετιστής

Νεκρός βρέθηκε μοτοσυκλετιστής στο Κάτω Χωριό Ιεράπετρας

Στις 4 σήμερα το απόγευμα διερχόμενος χειριστής τρακτέρ διαπίστωσε ότι στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας – Παχιάς Άμμου, στο ύψος του Κάτω Χωριού, μοτοσυκλέτα είχε εκτραπεί της πορείας της και ο αναβάτης της βρισκόταν χωρίς αισθήσεις ανάμεσα σε καλαμιές.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, που έσπευσαν στο σημείο, διαπιστώθηκε όμως από τους διασώστες, ότι ο άτυχος οδηγός της μοτοσυκλέτας, ήταν νεκρός εδώ και πάρα πολλές ώρες.

Εκτιμάται, ότι το τροχαίο είχε γίνει από την προηγούμενη νύχτα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε φαίνεται να είναι ενοικιαζόμενη από 35χρονο επιχειρηματία της Ιεράπετρας. 

Από τα στοιχεία που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα διαπιστώνεται ότι ό άτυχος νέος που βρέθηκε νεκρός είχε πάρει χθες το μεσημέρι στις 14:40 μηχανή μεγάλου κυβισμου από τα Χανιά, προφανώς για την αγοράσει και εκινούνταν από τα Χανιά προς Ιεράπετρα.

Στο μεταξύ λίγα χιλιόμετρα πριν το σπίτι του παραμόνευε ο θάνατος. Άγνωστο πως η μηχανή ξέφυγε από την πορεία της, έπεσε μέσα στις καλαμιές και παρότι ο αναβάτης φορούσε κράνος, τραυματίστηκε θανάσιμα, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί γρήγορα από κάποιον διερχόμενο

Πηγή Νέα Κρήτη