Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου 19-24 Ιουλίου 2019

#
03.07.2019 09:56

"Εκεί όπου η παράδοση συναντά το μέλλον" στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου

Νέα Έκθεση για τον Αγροτικό- Κτηνοτροφικό & Εμπορικό Κόσμο της Κρήτης
Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου
19-24 Ιουλίου 2019
Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου
 
"Εκεί όπου η παράδοση συναντά το μέλλον"
 
Μια νέα πνοή στις αγροτικές εκθέσεις έρχεται να δώσει η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου η οποία πραγματοποιείται από τις 19 έως τις 24 Ιουλίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη.
 
Το Αρκαλοχώρι αποτελεί ίσως το πιο συνυφασμένο με τις Αγροτικές & Κτηνοτροφικές Εκθέσεις  μέρος της Κρήτης καθώς εκεί συγκεντρωνόταν κάθε 2 χρόνια στην αγροτική έκθεση ο αγροτικός, κτηνοτροφικός & εμπορικός κόσμος της Κρήτης.
 
Φέτος, ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη και ολοκληρωμένη έκθεση η οποία έχει σκοπό να παρουσιάσει τις καινοτομίες της αγοράς, να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη των συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών όλης της Ελλάδας, να αναδειχθεί ως η σημαντικότερη αγροτική έκθεση της Νοτίου Ελλάδας και τέλος η Κρήτη να εξελιχθεί ως σημαντικό κέντρο του επαγγελματικού τουρισμού της Ελλάδας.
 
Στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να προβάλλουν τα προϊόντα & τις υπηρεσίες τους. Επίσης,  πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, ομιλίες με στόχο την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ επαγγελματιών, εκδηλώσεις μαγειρικής & γευσιγνωσίας. 
 
Στην Έκθεση συμμετέχουν μεγάλες επιχειρήσεις του αγροκτηνοτροφικού τομέα με αγροτικά, γεωργικά, κτηνοτροφικά μηχανήματα, βιολογικές καλλιέργειες, ενέργεια τεχνολογία περιβάλλοντος, διαχείριση υδάτινων πόρων,  αυτοκίνητο, λιπάσματα, φυτώρια, μοσχεύματα, σπόρους, λογισμικό, βιολογικά προϊόντα κλπ.  
 
Για updates σχετικά με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση, Δελτία Τύπου κλπ μπορείτε να επισκεφθείτε το www.arkalohoriexpo.gr 
 
Highlights Έκθεσης
Μουσικές εκδηλώσεις.
4x4 show. 
Εσπερίδα με θέμα: «Η παραγωγή προϊόντων αγροδιατροφικού τομεα και το μέλλον τους.» τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 18.30
Εκδηλώσεις μαγειρικής - Προβολή Προϊόντων - Έμφαση στη Μεσογειακή & Κρητική Διατροφή
 
 
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές: 17.30-22.30 & Σαββατοκύριακο 10.30-14.30 ,17.30-22.30
 
 
Η Έκθεση  πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, τη στήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Επίσης, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Συμβουλίου Κρήτης, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών και του Συνδέσμου Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων. Διοργανώνεται απο την Alfa Expo. Και χορηγός Μετακινήσεων είναι οι Anek Lines & Blue Star Ferries. 
-->

Σχετικά άρθρα

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.