3η Πανελλήνια Νίκη για το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach volley

10:43 π.μ. - Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
10:04 π.μ. - Παρ, 26/43/2024
Image: 3η Πανελλήνια Νίκη για το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach volley

Την Τετάρτη 24 Απριλίου διεξήχθη το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley στις εγκαταστάσεις γηπέδων Beach Volley στην παραλία Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο

3η Πανελλήνια Νίκη για το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης επί άμμου - Beach volley!!! Την Τετάρτη 24 Απριλίου διεξήχθη το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley στις εγκαταστάσεις γηπέδων Beach Volley στην παραλία Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο. Οι μικροί τελικοί και οι τελικοί πραγματοποιήθηκαν στα γήπεδα beach volley του Σταδίου Ειρήνης Και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) Αγωνίστηκαν αθλητές και αθλήτριες από 60 σχολεία 19 Διευθύνσεις και συμμετείχαν 27 ομάδες ανά φύλο. Το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας συμμετείχε, σύμφωνα με την πρόταση της Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής κ. Σοφίας Σιδηροπούλου και τη σχετική απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, με την ομάδα που αποτελείται από τους μαθητές της Β τάξης: Μουζουράκη Αντώνιο και Αγγελάκη Εμμανουήλ. Οι μαθητές μας κατέκτησαν την Τρίτη νίκη ανεβαίνοντας στο βάθρο που επιβραβεύει την αξία τους στο συγκεκριμένο άθλημα.

hxonews

Μια διάκριση σημαντική για τους ίδιους πάνω από όλα αλλά και για το Λασίθι και την Κρήτη ολόκληρη.

Είμαστε περήφανοι γι αυτούς και τους ευχόμαστε πάντα καλούς αγώνες και νίκες στη ζωή τους!!!

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ Κύριλλο που χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας για ενίσχυσή τους στη μετάβασή τους στο χώρο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

hxonews
hxonews