Μ Γιαλός

Μέσα στο μήνα η παρουσίαση της μελέτης του αλιευτικού καταφυγίου Μ. Γιαλού

#
11.02.2019 11:57

Συνέντευξη του νέου προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας Γ.Ασπραδάκη

Στην αξιοποίηση μελέτης για το αλιευτικό καταφύγιο Μακρύ Γιαλού  που έγινε πριν από 10 περίπου χρόνια από  την τότε νομαρχία  στοχεύει ο πρόεδρος και το Δ.Σ.  του Δημοτικού  Λιμενικού  Ταμείου Ιεράπετρας, θέμα συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου υπό τον  νέο  πρόεδρο κ.  Γιώργο  Ασπραδάκη.  Μιλώντας  στον Ηχώ 99,8 ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει παρουσίαση της μελέτης αυτής  τους κατοίκους και τους φορείς  του Μακρύ Γιαλού, πιθανή ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου,  οπότε θα τους δοθεί η δυνατότητα να εκφραστούν ή να λυθούν απορίες, να κατατεθούν προτάσεις  ώστε όλα αυτά να ληφθούν  υπόψη και η μελέτη να επικαιροποιηθεί  και να αναζητηθεί χρηματοδότηση για ένα τόσο σημαντικό έργο για την περιοχή του Μακρύ Γιαλού. Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι μετά από συνεννόηση και με τον Δήμαρχο αναζητείται  χώρο στέγασης του Δ.Λ.Τ. για την καλύτερη εξυπηρέτηση  και των δημοτών.    Ενώ  παράλληλα τρέχουν και άλλα θέματα που ασχολείται το Ν.Π. που έχουν να κάνουν με την εξομοίωση  των ζωνών λιμένα του Δήμου, την επίσπευση των  διαδικασιών  ώστε να γίνουν οι εργασίες απάμμωσης στην προβλήτα που αράζουν τα ημερόπλοια για τη Χρυσή, δρομολογούνται η πλύστρα και η προμήθεια πίλαρς στο αλιευτικό καταφύγιο Ιεράπετρας με χρήματα από το Δημοσίων επενδύσεων σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του δήμου κ.α. Παράλληλα  αντιμετωπίζονται προβλήματα και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα τόνισε ο κ. Ασπραδάκης. 
-->

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση για τον εορτασμό 100 χρόνων από την ίδρυση του Λιμενικού Σώματος της Κρήτης

Στ. Αρναουτάκης: «Το Λιμενικό Σώμα στην Κρήτη και το Ηράκλειο υπηρετεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τους πολίτες της Κρήτης»

Συζήτηση για θέσεις και ωράριο ημερόπλοιων για τη νήσο Χρυσή

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας την Παρασκευή 28/06

Μ Γιαλός :Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι, μετά τον καυγά

Τα ξημερώματα Σαββάτου

Επίδειξη αντιρρυπαντικού εξοπλισμού για τις θάλασσες της Ιεράπετρας

Σε ετοιμότητα για αντιμετώπιση ενδεχόμενης θαλάσσιας ρύπανσης

Σε επιφυλακή οι λιμενικές αρχές για ύποπτο σκάφος με μετανάστες

Συναγερμός στις λιμενικές αρχές της Κρήτης

Προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό -Εκτός Πανελληνίων

Τουλάχιστον 200 μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα, μέσω ΑΣΕΠ, αναμένεται να φέρει στο άμεσο διάστημα σχετική προκήρυξη

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.