Ιεράπετρα

Πάνω απο 25.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν στο ραδιομαραθώνιο για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

#
11.10.2018 08:42

Η προσπάθεια συνεχίζεται

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της κίνησης του λογαριασμού του Συλλόγου μας, μετά το ραδιομαραθώνιο της  Τετάρτης 3 Οκτωβρίου, έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα 10 Οκτωβρίου 25.150 ευρώ.
Πρέπει να επισημάνουμε ότι πολλοί από τους συμπολίτες μας, για διαφόρους λόγους,  έχουν καθυστερήσει να ολοκληρώσουν την δηλωθείσα προσφορά τους, με την κατάθεση του σχετικού ποσού στη ΕURO BANK στο λογαριασμό μας:
0026 0164.23.0200470403      ΙΒΑΝ : GR 390260164 00002302 00470403.
Ως Διοικητικό Συμβούλιο θέλουμε να προβούμε το συντομότερο στην παραγγελία του εξοπλισμού της ενδοσκοπικής μονάδας και γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητη η συγκέντρωση όλων των δηλωθέντων χρημάτων,  με την κατάθεση των σχετικών ποσών. 
Ήδη έχουν κοπεί όλες οι αποδείξεις για τους καταθέτες των 25.150 ευρώ, ακόμη και για αυτούς που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.  Παρακαλούνται οι δωρητές να περάσουν από τον Ερυθρό Σταυρό (τηλ. 2842025466) τις εργάσιμες ημέρες 11.00-13.00 το μεσημέρι για να πάρουν τα σχετικά  παραστατικά. 
Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση, με κάθε διαφάνεια, για τα ποσά που τελικά συγκεντρώθηκαν με  τους δωρητές και τα ποσά που θα διατεθούν για την υλοποίηση των στόχων μας.
Πρέπει να τονίσουμε τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας  του ΟΣΤΡΙΑ από τον κ. Τζαράκη,  με πληρωμένα τα πάντα,  για τη διοργάνωση μιας συναυλίας, της οποίας τα έσοδα θα πάνε εξ’ ολοκλήρου στο Σύλλογό μας για κάλυψη λοιπών  ιεραρχημένων αναγκών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.
Ως Διοικητικό Συμβούλιο για άλλη μια φορά ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν  στο έργο του Συλλόγου, που είναι «η με κάθε τρόπο στήριξη των λειτουργιών και αναγκών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, των ασθενών καθώς και των εργαζομένων του».
 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο  Πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας
 
Ανδρέας Μαμαντόπουλος                                         Χαράλαμπος Κανάκης
 
-->

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο του 2ου ΓΕΛ Ιεράπετρας σε όσους βοήθησαν με το σχολικό έτος 2018-19

Γενική παραδοχή είναι ότι εκπαίδευση αποτελεί στην ουσία και στην πράξη μια από της βασικότερες λειτουργία της κοινωνίας

Μεταφέρθηκαν τα γραφεία της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης στην Ιεράπετρα

Η πρόεδρος Ιωάννα Μελάκη στον Ηχώ 99,8 για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Συγχαρητήρια στους μαθητές που αρίστευσαν στο 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας που αρίστευσαν κατά τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις περιόδου Μαΐου- Ιουνίου 2019

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κλαίρη Ψυλλινάκη συναντά συλλόγους και φορείς

Στο πλαίσιο της περιοδείας της εν όψει εθνικών εκλογών

Καταδικαστέα η βία στην Ιεράπετρα – Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό της σύριγγας στον Άγιο Νικόλαο

Η Μαρία Σπινθούρη διοικήτρια των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του Λασιθίου για τα περιστατικά σε Νοσοκομεία Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου

Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου: Νοσηλεύτρια έκανε ένεση σε εγκυμονούσα με χρησιμοποιημένη σύριγγα

Η νοσηλεύτρια από λάθος, έκανε ένεση σε εγκυμονούσα, με σύριγγα την οποία νωρίτερα είχε χρησιμοποιήσει στην καρκινοπαθή ασθενή

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.