«Νους υγιής εν σώματι υγιεί κόντρα στον κορωνοϊό» δηλώνει στον Ηχώ 99.8 ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

1:32 μ.μ. - Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020
01:03 μ.μ. - Τετ, 11/32/2020
Image: «Νους υγιής εν σώματι υγιεί κόντρα στον κορωνοϊό» δηλώνει στον Ηχώ 99.8 ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Ναι στον αθλητισμό και τα πιστοποιημένα κηπευτικά της Ιεράπετρας όχι στην αρνητική ψυχολογία

Είναι αναγκαία τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό, θα πρέπει να συμβουλευόμαστε τους ειδικούς επιστήμονες ώστε να προστατευτούμε όμως δεν θα πρέπει να χάνουμε την ψυχραιμία μας και να επηρεάζουμε αρνητικά την ψυχολογία μας ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης μιλώντας στον Ηχώ 99,8.

Η Ιεράπετρα και από πλευράς φυσικού κάλλους και από άποψη καιρού προσφέρεται για μια βόλτα αλλά και για να αθληθούμε. Εάν είμαστε υγιείς ας βγούμε μια βόλτα. Ας προσέχουμε και τη διατροφή μας τρώγοντας πιστοποιημένα αγροτικά προϊόντα που παράγει η γη της Ιεράπετρας. Ας μη μην επηρεάσουμε αρνητικά την ψυχολογία μας, τόνισε.

Πρόσθεσε ότι είναι θετικό που η κυβέρνηση πήρε την απόφαση για κλείσιμο των σχολείων κάτι που ίσως θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα για προληπτικούς λόγους. Συνέστησε κάθε ένας να προσέχει τον εαυτό του ώστε κατά συνέπεια να φροντίζει και για το γενικό καλό επισημαίνοντας ότι το καλύτερο φάρμακο απέναντι στον κορωνοϊό είναι, να προσέχουμε υγεία και σώμα «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Τόνισε, τέλος, ότι ως Δήμος λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Καλαντζάκη: