Υποψήφιος και με τη βούλα... Μητσοτάκη στα Χανιά ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

11:02 π.μ. - Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023
11:01 π.μ. - Τρί, 03/02/2023
Image: Υποψήφιος και με τη βούλα... Μητσοτάκη στα Χανιά ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου αποφασίστηκε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και δηλώνει έτοιμος για «μάχη»

Έτοιμος να δώσει μια ακόμα μάχη δηλώνει ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, μετά την συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου αποφασίστηκε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό τυο λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη: «Η απόφαση του Πρωθυπουργού, μετά από τη συνάντησή μας στο Μέγαρο Μαξίμου, να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά με γεμίζει αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εκείνον, τη μεγάλη μας παράταξη και όλους εσάς.

Έχοντας υπηρετήσει επί εννέα χρόνια τον θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, είμαι έτοιμος να δώσω τώρα μαζί σας μια ακόμα μάχη. Τη μάχη για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας μέσα από την κεντρική πολιτική σκηνή.

Για τη συνέχεια των μεταρρυθμίσεων και των πολιτικών που μεταμόρφωσαν την Ελλάδα από οικονομία σε επιτήρηση σε παράδειγμα οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής ανθεκτικότητας.

Για την περαιτέρω ενίσχυση της εθνικής άμυνας και την προστασία των εθνικών συμφερόντων.

Για να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο μέλλον της χώρας, επενδύοντας στους νέους και τις νέες.

Για το σήμερα και το αύριο των Χανίων, όπως αξίζει στους ανθρώπους του τόπου μας.

Για τα Χανιά των ευκαιριών, για τη νέα γένια που θέλει να μείνει και να δημιουργήσει στον τόπο της.

Για όλα αυτά, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τιμητική επιλογή του πρωθυπουργού, με συνείδηση καθήκοντος απέναντι στην παράταξη που υπηρετώ και εκπροσωπώ, με συναίσθηση χρέους απέναντι στα Χανιά μας, σας καλώ να δώσουμε μαζί έναν όμορφο αγώνα, με οδηγό μας το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ και τον πολιτικό μας πολιτισμό.

Να δώσουμε μαζί τον αγώνα για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές, για την πρωτιά της παράταξης μας και στα Χανιά!».

neakriti.gr