Χρυσή Αυγή: Ψάχνουν παντού τον Παππά, παραμένει άφαντος - «Δεν παραδίνομαι»

7:46 π.μ. - Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
07:10 π.μ. - Παρ, 23/46/2020
Image: Χρυσή Αυγή: Ψάχνουν παντού τον Παππά, παραμένει άφαντος - «Δεν παραδίνομαι»

Άφαντος παραμένει ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς, ο οποίος δεν εμφανίστηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μην παράσχει ανασταλτική ισχύ στην ποινή του και δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί ούτε κατά τις έρευνες των Αρχών

Ο Χρήστος Παππάς είναι άφαντος, καθώς δεν εντοπίστηκε σε έρευνες που έκαναν αστυνομικοί στις δηλωθείσες κατοικίες του σε Αθήνα και Ιωάννινα, ενώ δεν έχει εμφανιστεί ούτε αυτοβούλως.

Ο συνήγορός του, Περικλής Σταυριανάκης, επεσήμανε σε πρωινή του συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση πως ο πελάτης του δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Σημείωσε πως ο Παππάς πιστεύει ότι πρέπει να εκτίσει την πρωτόδικη ποινή του πριν φτάσει στο εφετείο.

«Είναι σωστό να εκτίσω ολόκληρη την ποινή χωρίς να υπάρχει τελεσίδικη ποινή χωρίς την απόφαση του Εφετείου; Αν μετά από πέντε χρόνια φυλάκισης, μου πει κάποιος είσαι αθώος, τότε τι γίνεται;», ανέφερε ο δικηγόρος του.

Ερωτώμενος εάν είχε προαποφασίσει να εξαφανιστεί ή ήταν μία απόφαση της στιγμής, είπε ότι είχε τέτοιες σκέψεις καθώς φοβόταν ότι δεν θα δοθεί αναστολή στην ποινή του.

Ο δικηγόρος του Παππά ανέφερε επίσης ότι μίλησε μαζί του χθες τελευταία φορά και μεταφέρει «αυτά που του είπε». «Η δική μου επικοινωνία μαζί του είναι επικίνδυνη γιατί μπορεί να οδηγήσει σε αποκάλυψη για το πού είναι», σημείωσε σχετικά ο δικηγόρος.

dikaiologitika.gr