Χρυσή : Καταγγελίες για καύση σκουπιδιών, υπεράριθμες γουρούνες , φωτογραφικές προκηρύξεις

12:47 π.μ. - Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016
12:07 π.μ. - Πέμ, 28/47/2016
Image: Χρυσή :  Καταγγελίες για καύση σκουπιδιών, υπεράριθμες γουρούνες , φωτογραφικές προκηρύξεις

Πήρε εργολαβία γιος πρώην δασάρχη. Ότι είναι νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό

Για μια ακόμη χρονιά τα μικρά και μεγάλα συμφέροντα στο νησί Χρυσή αντικείμενο αντεγκλήσεων και ενστάσεων. Καθαριότητα ,καντίνες, τουαλέτες, ποιοι πήραν τις εργολαβίες , τι προβλέπουν  οι όροι των προκηρύξεων , στο επίκεντρο.
Ο αντιδήμαρχος κ. Αργύρης Πανταζής αναφέρθηκε στα παραπάνω με αφορμή και  ερωτήματα που έθεσαν ακροατές αλλά και  καταγγελίες που έφθασαν στον ΗΧΩ για κάψιμο των απορριμμάτων επιτόπου στο νησί, για εκμετάλλευση του νερού των πηγαδιών που πωλείται σε επισκέπτες για να το χρησιμοποιήσουν  για ντους. Ο κ. αντιδήμαρχος είπε ότι ανεπίσημα πληροφορίες έρχονται και στην υπηρεσία και πως κλιμάκιο με συναρμόδιες υπηρεσίες θα μεταβεί για έλεγχο στο νησί το επόμενο διάστημα. Απαντά και στο ερώτημα ,  προβληματισμό  εάν στέκει  ηθικά ,  γιος πρώην Δασάρχη να αναλάβει εργολαβία στο νησί. 
Πρόσθεσε πως υπάρχει αλλαγή με ΦΕΚ στον αριθμό των επισκεπτών που πλέον προβλέπει 1500 άτομα ημερησίως.  
 
 
Γιώργος Προϊστάκης  : Ξέρουμε τι γίνεται στο νησί, έχουμε εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια,  θέλουμε και εμείς από την πλευρά μας να συμβάλλουμε,  να βοηθήσουμε  να καταθέσουμε προτάσεις , να βρεθούν λύσεις  για να μπει τάξη στο νησί. Χρειάζεται να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε , να συναποφασίζουμε και να απαιτούμε όλοι μαζί.   
 

 
Ακούστε εδώ τι  καταγγέλλει ο κ. Ανδρέας Σκύβαλος ο οποίος ενδιαφέρεται για μια από τις εργολαβίες στο νησί και έχει καταθέσει ένσταση. Κάνει λόγο για φωτογραφικές προκηρύξεις  και κατήγγειλε ότι τα σκουπίδια μεταφέρονται στο λιμανάκι της Γρα Λυγιάς