Χρύσα Σταυρακάκη: Να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ

11:35 π.μ. - Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
11:06 π.μ. - Τετ, 19/35/2019
Image: Χρύσα Σταυρακάκη: Να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ

Η υποψήφια βουλευτής στον ν. Λασιθίου με τον ΣΥΡΙΖΑ μιλά στον Ηχώ 99,8

Η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λασιθίου κα Χρύσα Σταυρακάκη – Λουτριανάκη μιλώντας στον Ηχώ 99,8 για την υποψηφιότητά  της, αναλύει σκέψεις και απόψεις εν όψει των εθνικών εκλογών. Έκανε αναφορά στο παρελθόν, στο πως παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα και στο  πως η κυβέρνηση οδεύτηκε εως τώρα οδηγώντας την χώρα μας τον περασμένο Αύγουστο στην έξοδο από τα μνημόνια.
 
Ο κόσμος, είπε η κα Σταυρακάκη, αξίζει να δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ μια δεύτερη ευκαιρία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαφορετική πολιτική από τους προηγούμενους και αυτό φαίνεται από το πρόγραμμα του, το οποίο είναι εφαρμόσιμο και κοστολογημένο. Σε  επίπεδο νομού επί  ΣΥΡΙΖΑ έχουν  προχωρήσει ή δρομολογηθεί έργα, όπως προσαγωγός διώρυγα και συμπληρωματικά έργα για το φράγμα Μπραμιανών, ιδρύθηκαν τμήματα  ΑΕΙ στο νομό, η κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας βελτιώθηκε, προχώρησαν έργα που είχαν βαλτώσει όπως η  γέφυρα Χαμεζίου στη Σητεία, διασφαλίστηκαν χρήματα για έργα στον νομό μέσω του προγράμματος Φιλόδημος   κ.α.  
 
 Μίλησε  για τα έργα που έχει ανάγκη ο νομός αλλά και για θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα, τον κλάδο του τουρισμού, την υγεία. «Είναι πολιτική της κυβέρνησης σε συνεργασία με δήμους και περιφέρεια να προωθηθούν έργα στο Λασίθι που τόσα χρόνια ήταν παραμελημένο», κατέληξε η κα Σταυρακάκη αναφερόμενη και στις γενικές θέσεις του προγράμματος  του ΣΥΡΙΖΑ.


Ακολουθεί συνέντευξη κας Σταυρακάκη: