Χανιά: Στη φυλακή ο 43χρονος για το βιασμό της 13χρονης Βελγίδας

6:58 μ.μ. - Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
06:12 μ.μ. - Τρί, 18/58/2018
Image: Χανιά: Στη φυλακή ο 43χρονος για το βιασμό της 13χρονης Βελγίδας

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 43χρονος αλλοδαπός από τον Λίβανο, κατηγορούμενος για βιασμό της ανήλικης κόρης του φίλου του στα Χανιά, που φρόντιζε να ναρκώνει τον πατέρα με ισχυρά υπνωτικά που έριχνε στο ποτό του

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 43χρονος αλλοδαπός από τον Λίβανο, κατηγορούμενος για βιασμό της ανήλικης κόρης του φίλου του στα Χανιά, που φρόντιζε να ναρκώνει τον πατέρα με ισχυρά υπνωτικά που έριχνε στο ποτό του.
 
Ο 43χρονος περίπου στις 10 το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια ενώ νωρίς το μεσημέρι πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα, προτού οδηγηθεί τελικά στις φυλακές, με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’εξακολούθηση, της κατάχρησης σε ασέλγεια κατ’εξακολούθηση και της αποπλάνησης ανηλίκου.
 
Ο 43χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες και το μόνο που παραδέχεται είναι η φιλική σχέση με τον πατέρα της ανήλικης.
 
Ο 43χρονος, θα οδηγηθεί και την Τετάρτη στον ανακριτή με την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής καθώς κατά την επιχείρηση σύλληψής του από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση.
 
Θυμίζουμε ότι η υπόθεση καταγγέλθηκε στις βελγικές αρχές, καθώς η ανήλικη κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της στο Βέλγιο, μετά την παραμονή της στα Χανιά όπου ζούσε με τον πατέρα της.
 
Η Βελγίδα μητέρα της,αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της τραγικής κατάστασης που ζούσε η 13χρονη και απευθύνθηκε στις αρχές, καταγγέλλοντας το περιστατικό.
 
Η αστυνομία του Βελγίου σε συνεργασία με την Interpol εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 43χρονο Λιβανέζο, ο οποίος συνελήφθη από την τοπική ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά.
 
 
parapolitikakritis.gr