Υποψήφιος βουλευτής με το ΕΠΑΜ ο Μανώλης Μαυρικάκης στον νομό Λασιθίου

2:06 μ.μ. - Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
02:06 μ.μ. - Τετ, 26/06/2019
Image: Υποψήφιος βουλευτής με το ΕΠΑΜ ο Μανώλης Μαυρικάκης στον νομό Λασιθίου

Δήλωση εν όψει των εθνικών εκλογών

Αξιότιμοι συμπολίτες,
 
Ζούμε σε μια εποχή όπου ο καθένας μας είναι αναγκαίο να αναλάβει τις υποχρεώσεις που του αναλογούν σε αυτό το δύσκολο κλίμα που έχει διαμορφωθεί για τη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια.
 
Ως ενεργός πολίτης αυτής της χώρας θεωρώ καθήκον μου αλλά και υποχρέωσή μου απέναντι σε όλους εσάς, αλλά κυρίως στις νεότερες γενιές που ακολουθούν, τη συμμετοχή μου στα κοινά.
 
Όντας πατέρας 2 μικρών παιδιών βλέπω καθημερινά τις ανάγκες και τα προβλήματα που είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε, ώστε να μεγαλώνουν σε ένα καλύτερο κόσμο.
 
Επιπρόσθετα μέσα από την επαγγελματική μου ιδιότητα ως καθηγητής Φυσικής και υπηρετώντας τον τομέα αυτό περισσότερο από 15 συναπτά έτη στην ιδιωτική εκπαίδευση, έχω συνειδητοποιήσει πόσο αναγκαία είναι η αλλαγή αυτού του ψυχοφθόρου, τεχνοκρατικού εκπαιδευτικού συστήματος, που αναγκάζει το παιδί, αλλά και την οικογένειά του, από το δημοτικό μέχρι και το λύκειο να μπαίνει σε ένα βαθμοθηρικό, χωρίς ουσία, αγώνα. Θεωρώ ότι η παιδεία μας πρέπει να βασιστεί σε αξίες και ανθρώπινα ιδανικά, που θα βοηθήσουν τους νέους να αλλάξουν το λάθος δομημένο σύστημα το οποίο ζούμε.
 
Γίνεται σαφές ότι το ΕΠΑΜ αποτελεί μοναδική λύση και τον σταθερότερο πολιτικό πυλώνα στο υπάρχον πολιτικό γίγνεσθαι. Με ταπεινότητα αλλά και επίγνωση της δύσκολης συγκυρίας στην οποία βρισκόμαστε ζητώ την ψήφο σας, αλλά συνάμα και τη βοήθειά σας για να ξαναγίνει η Ελλάδα, η χώρα μας. Η χώρα της δημοκρατίας, της αξιοκρατίας, όπου θα ζούμε με αξιοπρέπεια και κοινωνικές παροχές. Πράγματα τα οποία θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, αλλά δυστυχώς δεν είναι.
 
Το ΕΠΑΜ έχοντας ως μοναδική του αρχή το σεβασμό στον πολίτη και το περιβάλλον, επιδιώκει την εκ θεμελίων αλλαγή του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος. Για το ΕΠΑΜ κάθε πολίτης είναι μοναδικός. Σας χρειαζόμαστε όλους στον αγώνα που δίνουμε για εμάς και τα παιδιά μας.
 
 
 
Με εκτίμηση,
Μαυρικάκης Μάνος
Υποψήφιος Βουλευτής ΕΠΑΜ