Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου συγχαίρει τους Βουλευτές του νομού για την εκλογή τους

12:19 μ.μ. - Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019
12:10 μ.μ. - Δευ, 07/19/2019
Image: Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου συγχαίρει τους Βουλευτές του νομού για την εκλογή τους

Συγχαρητήριες επιστολές της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη και στον Βουλευτή Λασιθίου Μανώλη Θραψανιώτη

Συγχαρητήρια επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη 
 
Αξιότιμε κ. Υπουργέ
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου για κάθε επιτυχία επί τη ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων σας, ως Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και να σας ευχηθώ μια γόνιμη , δημιουργική και εποικοδομητική θητεία.
Σας εύχομαι παράλληλα  δύναμη και υγεία ώστε να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε  .Είμαι βέβαιη  ότι με συνέπεια και υπευθυνότητα θα ανταποκριθείτε στα υπουργικά σας καθήκοντα. 
Προσβλέπω σε μια άριστη συνεργασία για το καλό του Λασιθίου και των κατοίκων του.
 
Με εκτίμηση
Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου 
Πελαγία Πετράκη
 
Συγχαρητήρια επιστολή στον Βουλευτή Λασιθίου Μανώλη Θραψανιώτη
 
Αγαπητέ κ. Θραψανιώτη 
Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας εκφράζω τα  θερμά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Σας εύχομαι από καρδιάς ,καλή ,επιτυχημένη και δημιουργική θητεία  αλλά και δύναμη και υγεία .  Είμαι βέβαιη πως μέσα από την άσκηση του κοινοβουλευτικού σας έργου θα συμβάλλετε αποφασιστικά στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν το Λασίθι  και τους κατοίκους του.
Προσβλέπω σε μια άριστη συνεργασία ώστε ο καθένας από τη θέση ευθύνης που κατέχει, να συμβάλλει για την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας .
Με εκτίμηση 
Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου
Πελαγία Πετράκη