Υποψήφια για… OSCAR τουρισμού η Έλενα Κουντουρά

5:38 μ.μ. - Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019
05:07 μ.μ. - Τετ, 03/38/2019
Image: Υποψήφια για… OSCAR τουρισμού η Έλενα Κουντουρά

Η Κουντουρά είναι υποψήφια για καλύτερη υπουργός Τουρισμού παγκοσμίως

Τρία διεθνή βραβεία διεκδικεί η Ελλάδα και η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στον διεθνή θεσμό των PAΤWA International Awards, που θεωρούνται τα OSCAR του Τουρισμού.
 
Τα PAΤWA International Awards απονέμονται τα 20 τελευταία χρόνια, είναι από τα πλέον καταξιωμένα στον χώρο της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας και δίδονται κάθε χρόνο στην κορυφαία τουριστική έκθεση του Βερολίνου, ΙΤΒ.
 
Η Ελλάδα για πρώτη φορά είναι υποψήφια και μάλιστα για τρία βραβεία στον ιστορικό αυτό θεσμό. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά η Ελλάδα είναι υποψήφια για το βραβείο καλύτερου προορισμού αναψυχής "Best Leisure Destination".
 
Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά είναι υποψήφια ως η καλύτερη yπουργός Τουρισμού παγκοσμίως. Επίσης, είναι υποψήφια για το βραβείο αριστείας "Woman of Excellence" στην τελετή απονομής των βραβείων του Ινστιτούτου Γυναικών της Νότιας Ασίας - Ιnstitute of South Asian Women (ISAW), που διοργανώνεται από το 2012 και τιμά γυναίκες υπουργούς, ηγέτες και με έντονη κοινωνική δράση σε παγκόσμιο επίπεδο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.
 
Η απονομή των βραβείων γίνεται σήμερα στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού ITB Berlin, σε ειδική τελετή των διοργανωτών, παρουσία του συνόλου των υπουργών Τουρισμού και των παραγόντων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.
 
 
 
Πηγή: neakriti.gr