Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. και την Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης

3:12 μ.μ. - Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
03:10 μ.μ. - Πέμ, 19/12/2017
Image: Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. και την Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης

Για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου

Αύριο Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Χώρας θα εορταστεί ο προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιος Αρτέμιος.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης θα παραστεί στην εορταστική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου.

Στο πλαίσιο εορτασμού του προστάτη της, η Ένωσή συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας προκειμένου να τα μοιράσει μετά το πέρας της δοξολογίας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Στα Χανιά, πραγματοποιήθηκαν εθελοντικές συγκεντρώσεις διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν σήμερα στη δομή του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο σχεδιαζόμενων δράσεων, για τον εορτασμό της Ημέρας της Αστυνομίας για το έτος 2017, ως συμβολική πράξη αλληλεγγύης,  αναγνώρισης και συμπαράστασης της προσφοράς στο έργο που επιτελεί ο οργανισμός.


 
Ειδικότερα, σήμερα (19.10.2017) το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Κωνσταντίνος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Γεώργιο, τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης, Αστυνομικό Διευθυντή ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟ Αδάμ, καθώς και αντιπροσωπεία αστυνομικών των  Διευθύνσεων Αστυνομίας Χανίων και Ρεθύμνης, επισκέφτηκαν τη Δομή του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Χανιά και προσέφεραν ποσότητες τροφίμων, ειδών περιποίησης και αναλώσιμα είδη, τα οποία με προτροπή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, είχαν συγκεντρώσει οικιοθελώς οι αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών.

 
Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και τα μέλη της αντιπροσωπείας, υποδέχτηκε η κα Μαρκουλάκη Ειρήνη ψυχολόγος και η κα Χελιουδάκη Μαρία της δομής  του οργανισμού  «Το Χαμόγελου του Παιδιού» που λειτουργεί στα Χανιά, η οποία τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του οργανισμού, τους ενημέρωσε για τις δράσεις και το έργο που επιτελεί και τους ευχαρίστησε θερμά για την γενναιόδωρη αυτή χειρονομία.

 
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί και στο μέλλον ανάλογες κοινωνικές δράσεις, πάντα με γνώμονα και κοινή συνισταμένη την ανιδιοτελή προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Το πρόγραμμα εορτασμού του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου ανά Αστυνομική Διεύθυνση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης :

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ώρα 10.30΄: Δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.

Ώρα 11.30’: Δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου (Αγίου Αρτεμίου 1, Νέα Αλικαρνασσός - Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων).

ΛΑΣΙΘΙ

Ώρα 08.30’ : Δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας, στη Νεάπολη  Λασιθίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερονήσου κ.κ. Γεράσιμου.

Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στην αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεάπολης.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ώρα 10.00’ : Δέηση στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στην ενοριακή εστία της Μητροπόλεως (δίπλα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας)

ΧΑΝΙΑ

Ώρα 11.30’ : Δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στη λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων (Λ. Ηρακλείου 23, 4ος όροφος)
 
Πηγή: candianews.gr